Ana sayfa Yabancı Dizi Call the Midwife dizisi özel bölümüyle BBC Firs’te geri dönüyor!

Call the Midwife dizisi özel bölümüyle BBC Firs’te geri dönüyor!

tarafından ker_def

Call the Midwife yapımının ikonik mekanı Nonnatus House’un kapıları bu kez yapımın onuncu yıl dönümü için aralandı. Yapımcılığını Neal Street Productions’un üstlendiği ödüllü BBC First dizisi, 2021 yılında doksan dakikalık Noel Özel bölümüyle ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.

Call the Midwife ekibi tüm dünyayı etkisini altına alan ve yaşamı durma noktasına getiren Covid-19 salgınına rağmen çekimlerine hız kesmeden devam ediyor. Yeni sezon çekimlerinin pandemi sırasında gerçekleştirilmesi sebebiyle ekibe mevcut hükümet yönergelerine uygun kapsamlı ek kontroller ve protokoller uygulanıyor. Aynı zamanda çekim sırasında güvenlik önlemlerini kontrol etmek için oyunculara ve set ekibine Covid-19 danışmanı eşlik ediyor.

Pandemi nedeniyle çekimlerine geç başlanan yapımın 10. sezonu 2021 yılında izleyici ile buluşacak.

Yeni Maceralara Hazır Olun

Call the Midwife’ın Heidi Thomas tarafından yaratılan ve yazılan Noel Özel bölümü izleyicileri 1965 Aralık ayına götürecek. Nonnatus House’daki herkes, geleneksel kutlamaları dört gözle beklerken, hiçbir şey planlandığı gibi gitmemektedir. Rahibe Monica Joan hastaneye kaldırılırken, Trixie Noel hediyesi olarak verilen evlilik bürosu üyeliği için oldukça öfkelenir. Bu arada, Shelagh sürpriz bir karşılaşma ardından kendini bir doğum operasyonunda bulur. Yeni arkadaşlıklar ve ilginç deneyimler hemşire Crane için heyecan verici maceralar getirir.

Noel Özel bölümünde, Jenny Agutter Sister Julienne, Linda Bassett Nurse Crane ve Judy Parfitt ise Sister Monica Joan karakterine hayat veriyor. Noel Özel bölümü ve yeni sezonun birinci bölümü ise Syd Macartney tarafından yönetiliyor.

Yapımın 8. sezonu TTNET ve Digitürk platformlarında yer alan BBC First kanalından izlenebilir.