Ana sayfa Dizi Haberleri Heyecan dorukta! Kıvanç Tatlıtuğ’un Çarpışma dizisindeki partneri ya Cansu Dere ya da Elçin Sangu!

Heyecan dorukta! Kıvanç Tatlıtuğ’un Çarpışma dizisindeki partneri ya Cansu Dere ya da Elçin Sangu!

tarafından zk zk
Televizyongazesi-Detay
Cesur ve Güzel dizisinden sonra ekranda yer almayan Kıvanç Tatlıtuğ, yeni sezonda Çarpışma isimli diziyle ekrana dönecek.

Bu kez bir komiseri oynayacak olan Tatlıtuğ’un oynayacağı dizi Perşembe akşamları ekrana gelecek.

Meleklerin Aşkı dizisinin 11. bölümde bitmesiyle yerine Çarpışma dizisi başlayacak.

Show TV’nin Genel Müdürü Suavi Doğan, Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan’a verdiği röportajda diziyle ilgili detayları kısa bir süre önce anlatmıştı.

Senaryosunu Ali Aydın’ın yazdığı, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın üstlendiği dizide, dört arabanın birbirine çarpmasıyla başlayan ve herkesin birbirine kesişen hayatlarının anlatıldığı bir dizi olacak Çarpışma.

Heyecan dorukta! Kıvanç Tatlıtuğ'un Çarpışma dizisindeki partneri ya Cansu Dere ya da Elçin Sangu! 8

Ay Yapım imzalı dizinin senaryosunu çok beğendiğini söyleyen kanalın genel müdürü, Kıvanç Tatlıtuğ’un da okuduğunda karakteri çok beğendiğini ve komiser rolünü kabul ettiğini belirtmişti.

Çukur dizisinde Emrah Komiser olarak ekrana gelen ve sezon finalinde karakterin ölmesiyle diziden ayrılan Alperen Durmaz da Çarpışma’da oynayacak.

Cansu Dere ile görüşmelerin sürdüğü de belirtilmişti röportajda.

Ancak Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni partneri ile ilgili bir isim daha ortaya çıktı.

Tatlıtuğ’un partneri olarak Elçin Sangu’nun da düşünüldüğü ortaya çıktı. Şimdi merakla herkes iki oyuncudan hangisinin yeni sezonda ekranda olacağını heyecanla bekliyor.

Çarpışma dizisinin konusun

Heyecan dorukta! Kıvanç Tatlıtuğ'un Çarpışma dizisindeki partneri ya Cansu Dere ya da Elçin Sangu! 9

Çarpışma Konusu

Dört aracın karıştığı feci kaza sonrası heyecanın hiç eksik olmayacağı bir hikaye. Dizide Kıvanç Tatlıtuğ polis olan Mahir’i, Alperen Duymaz ceza evinden yeni çıkmış olan hırsız Kerem’i oynayacak. Cansu Dere veya Elçin Sangu’nun oynayacağı dizinin kadın başrolü ise, kazaya karışan şoförlerden bir kız çocuğu olan Zeynep’i, Melisa Aslı Pamuk ise Zeynep’in avukatı Cemre karakterine hayat verecek.