Ana sayfa Dizi Haberleri Heyecan yaratan atv dizisi daha yeni ortaya çıktı ama hemen ismi değişti!

Heyecan yaratan atv dizisi daha yeni ortaya çıktı ama hemen ismi değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -atv dizilerinin bir farkı var… Her şeyden önce kanal başarılı ve uzun süren projeler konusunda uzmanlaştı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 6. sezonunu yaşıyor. Bir Zamanlar Çukurova ve Hercai 3. sezonlarını geçiriyor. Kuruluş Osman ise 2. sezonunda yine büyük başarılar elde ediyor.

Maraşlı dizisinde istediğini alan atv, Akıncı da ise büyük bir değişim dalgası başlattı ama bu durum yeterli olacak mı, bu da merakla bekleniyor. Kardeşlerim dizisi ise 2021 yılına damga vurabilecek bir dram yapımı olarak her geçen hafta daha da yükseliyor…

İşte böyle güçlü dizilere ve iyi süreç yönetimine sahip olan atv’den bir dizi daha geliyor… Hem de dizi dünyasının önemli isimlerinden Tomris Giritlioğlu’nun bir hikayesi, Süreç Film tarafından diziye dönüştürülüyor.

Teklif olarak belirlenen isim ise daha proje yeni ortaya çıkmışken, değiştirildi. Teklif dizisi değil artık Kalp Yarası oldu…

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre ismi değiştirilen dizinin yönetmeni ise Yıldız Hülya Bilban oldu… Antakya’da yapılacak çekimler öncesi ekip hazırlıklarını sürdürüyor.
Oyuncu kadrosunun oluşturulması çalışmaları da devam ediyor.