Ana sayfa Dizi Haberleri Heyecanla beklenen Hande Erçel’in yeni dizisinden ilk ipucu!

Heyecanla beklenen Hande Erçel’in yeni dizisinden ilk ipucu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Erçel’in Disney Plus ile anlaşmasının ardından nasıl bir projede yer alacağı ile ilgili hayranları uzun süredir bekliyor. Yeni bir dijital dizinin başrolünde yer alması planlanan Erçel’e farklı senaryolar önerildiği ve görüşmeler yapıldığı bir süredir konuşuluyor.

Oyuncu da görüşmelere devam ettiğini açıkladı. Hande Erçel, “Ailemle vakit geçiriyorum, proje bekliyorum. Güzel şeyler, güzel toplantılar yapıyorum” diyerek henüz net bir projenin olmadığını söyledi. Ancak birkaç tane proje üzerinde görüşme halindeki oyuncunun bir deniz kızını canlandırma ihtimalinin de bulunduğu ortaya çıktı.

Röportajında muhabirin denizkızını canlandıracağı bir proje olduğu iddiasını sorması üzerine Erçel, “Daha henüz net olmayan bir bilgi. Henüz öyle bir şey söylemedim” diyerek iddiayı yalanlamadı, aksine böyle bir proje olabileceği düşüncesini akla getiren bir yanıt verdi.

Heyecanla beklenen Hande Erçel'in yeni dizisinden ilk ipucu! 7

Ünlü oyuncunun böyle bir projenin de önünde olduğu bazı senaryolar ile ilgili görüşmeler yaptığı ama henüz bir karar alınmadığı anlaşılıyor. Hande Erçel, “Şu an konuştuğumuz bir kaç proje var, en yakın zamanda netleşecek, inşallah güzel şeyler olacak” ifadesini kullandı.

Hayranlarının merakla yeni projesini beklediği Hande Erçel’in henüz netleşen bir durumunun olmadığı, ama yakın bir zaman içinde bir müjde gelebileceği de anlaşılıyor.

Amerika’ya gidip oyunculuk konusunda eğitimler almak isteyen oyuncu, bunu yapamamasının nedeni olarak sağlık sorunlarını gösterdi.

2023 yılından sağlık beklediğini anlatan oyuncu, “Herkese sağlıklı, huzurlu, keyifli, tam gönlüne göre bir yıl diliyorum” diye konuştu.