Ana sayfa Sosyal Medya Yalı Çapkını dizisinin bir hayranının hazırladığı video, resmi sosyal medya hesabından ‘hayran kaldık’ diye yayınlandı…

Yalı Çapkını dizisinin bir hayranının hazırladığı video, resmi sosyal medya hesabından ‘hayran kaldık’ diye yayınlandı…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Cuma akşamları Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde Çetin Tekindor ile başrolü paylaşan genç oyuncular Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, başarılı partnerlikleriyle göz dolduruyorlar. İki oyuncu, 5 yıldır arkadaş olmalarının da verdiği bir uyumla enerjilerini ekrana da yansıtıyorlar.

Birlikte aynı zamanda eğlenen iki oyuncunun sahnelerindeki doğallık da izleyenlerin takdirini topluyor. Saraçoğlu ve Demir, daha önce Öğretmen dizisinde de birlikte oynamışlardı. Bu kez gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan OGM Pictures imzalı dizide de partner olarak çok sevildiler.

Reytinleriyle her hafta biraz daha şaşırtan ve sezonun en yüksek reytinglerine ulaşarak kendi rekorlarını bile kırmaya devam eden Yalı Çapkını’nın başarısında, iki genç kuşak oyuncunun heyecanlı, enerjik, uyumlu partnerliklerinin de rolü çok büyük.

İzleyiciler de bu Seyran ve Ferit olarak Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’i birbirlerine çok yakıştırıyor ve onların tatlı atışmaları, didişmelerinin olduğu sahneleri sosyal medyada sıklıkla kullanıyor, üzerine pek çok yorum yapıyorlar.

Yalı Çapkını dizisinin bir hayranının hazırladığı video, resmi sosyal medya hesabından 'hayran kaldık' diye yayınlandı... 7

Geçtiğimiz günlerde bir sosyal medya kullanıcısı, Yeşilçam’ın ünlü filmi Delisin’in müziği ile birlikte Seyran ve Ferit’in görüntülerinden bir kolaj oluşturarak yayınladı. Bu video, izleyenler tarafından çok beğenilirken, ayrıca Yalı Çapkını dizisinin resmi sosyal medya hesabı tarafından da farkedildi ve bir notla paylaşıldı.

1975 yılında Cici Kızlar isimli grup tarafından söyleyen Delisin şarkısı eşliğinde hazırlanan klip beğeniyle izlenmekte sosyal medyada. Tarık Akan ve Necla Nazır’ın oynadıkları Delisin isimli filmini hatırlatan şarkı ve klip, izyenlerin beğenisini kazandı. Yalı Çapkını için hazırlanan klipte, Seyran ve Ferit’in eğlenceli anları bir araya getiriliyor.

Dizinin resmi sosyal medya hesabından “Biz de hayran kaldık. Ellerinize sağlık” mesajı ile bu eğlenceli video için teşekkür edildi.

İşte Seyran ve Ferit’in ‘Hayat’ isimli sosyal medya hesabından paylaşılan videosu…