Ana sayfa Sosyal Medya Meryem Uzerli’den Rusya’da çifte anlaşma!..

Meryem Uzerli’den Rusya’da çifte anlaşma!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı ‘Hürrem’ karakteriyle hafızalara kazınan Meryem Uzerli’nin sonraki projeleri pek uzun ömürlü olmadı.

Almanya ve Türkiye arasında mekik dokuyan ve uzun süredir ekranlardan uzak olan oyuncunun Türk hayranları Meryem Uzerli’denTürkiye’de yeni proje haberi beklerken oyuncunun cephesinden yeni bir haber geldi.

Meryem Uzerli Rusya’da bir anlaşmaya imza attı. Geçtiğimiz yıllarda ülkenin başkenti Moskova’da yaptığı röportaj ile popülerlik kazanan Uzerli, Rusya’da Sophie Bogarne isimli ünlü bir menajer ile çalışmaya başladı.

Rusya’da bir kozmetik markasının da yüzü olan Meryem Uzerli’nin, reklam anlaşmasından tam 3 milyon TL kazanağı iddia edildi. Lansman tanıtımı için Rusya’ya giden Uzerli’nin ayrıca bir sinema filmi için de anlaşma sağladığı gelen haberler arasında yer alıyor.

Meryem Uzerli'den Rusya'da çifte anlaşma!.. 7

Uzun yıllar Almanya’da yaşayan ve ülkede oyunculuk yapan, pek çok yapımda rol alan güzel oyuncu Meryem Uzerli, Türk izleyicinin hayatına ise fenomen dizi Muhteşem Yüzyıl’da canlandırdığı ‘Hürrem Sultan’ karakteriyle girdi.

Uzerli, ‘Hürrem Sultan’ karakteriyle hem Türkiye’de hem de dünyada kısa sürede gönüllerde taht kurdu. Muhteşem Yüzyıl  ile ünü dünyanın pek çok ülkesine ulaşan Meryem Uzerli, bir dönem hiç gündemden düşmeyen bir isimdi.

Dizi devam ederken tükenmişlik sendromuna yakalandığı söylendi ve ani bir şekilde diziyi bırakarak doğup büyüdüğü Almanya’ya gitti. Bu süreçte iki kızı dünyaya gelen Meryem Uzerli, yurt dışındaki projelerde yer almaya başladı. Uzun süredir ekranlardan uzak olan güzel oyuncu sosyal medya paylaşımlarıyla da sürekli gündem oluyor.