Ana sayfa Dizi Haberleri Heyecanlı bir bölüm geliyor! Çukur’da bu akşam hangi karakterler ölecek?

Heyecanlı bir bölüm geliyor! Çukur’da bu akşam hangi karakterler ölecek?

tarafından ker_def

Show TV’nin Ay Yapım imzalı sevilen dizisi ‘Çukur’ bu akşam 2. sezonun 25. bölümüyle ekrana gelecek. Karakuzular’ın Çukur’a baskın düzenleyeceği bölümde ölen karakterlerin olması bekleniyor.

Dizinin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda izleyiciye “Çukur’a kim veda edecek” sorusu soruldu ve bu şekilde bu bölümde ölen karakterlerin olacağı işareti verildi.

Karakuzular ve Koçoavalılar’ın karşılıklı çatışacağının anlaşıldığı bölümde iki taraftan da ölenlerin olacağını düşünülüyor.

İzleyenler arasındaki tahminlerde Mahsun ve Emmi isimleri ön plana çıkıyor. Tahmin edilen diğer isimler arasında Celasun ve Akşın da bulunuyor.

İzleyenlerin bazıları ise senarist Gökhan Horzum’un bir açıklamasını baz alarak Yamaç’ın delireceğini ve bu nedenle onun çok değer verdiği bir ismin öleceğini düşünüyor. Bu şekilde düşünen izleyenlerin tahminleri arasında İdris Koçovalı ve Sena bulunuyor. Ancak, dizinin devamı için ağırlığı olan bir karakter olan İdris Koçovalı’nın ölmesi pek olanaklı görünmüyor.

Bakalım bu akşam ekrana gelecek bölümde diziye veda eden isimler kimler olacak?