Ana sayfa Sosyal Medya Hiç görmemiş! Özge Gürel, prensesler gibi olduğu gelinliğinin hikayesiyle şaşırttı!

Hiç görmemiş! Özge Gürel, prensesler gibi olduğu gelinliğinin hikayesiyle şaşırttı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2014 yılında ekrana gelmeye başlayan ve 52 bölüm süren Fox TV’nin Kiraz Mevsimi dizisinde ilk kez birlikte oynamışlardı Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel. O dizi, iki oyuncunun bugüne kadar uzanan birlikteliklerinde özel bir yer tutuyor. Başrolde oynadıkları dizinin çekimlerinde tanışan ve aşk yaşamaya başlayan iki oyuncu, 7 yıldır mutlu bir beraberlik sürdürmekteydiler.

Geçtiğimiz sezon TRT’nin Kıbrıs Zafere Doğru dizisi için KKTC’de olan Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel, uzun zaman ayrı kaldılar çekimler nedeniyle. Dizinin bitmesinden bir süre sonra da çift, Özge Gürel’in ailesinin evinde nişanlarını yaptılar.

Nişanın ardından geçtiğimiz ay Serkan Çayoğlu’nun ailesini yaşadığı Almanya’da düzenlenen nikah töreni ile evlenmişlerdi. Aileleri ve sevdiklerinin yer aldığı nikahtan fotoğrafları da uzun süre sosyal medyada hayranları tarafından ilgiyle takip edildi.

Çiftin düğünlerini de romantik bir kent olarak bilinen İtalya’nın Verona şehrinde yapacakları bir süre önce öğrenilmişti. 13 Ağustos’ta efsane aşıklar Romeo ve Juliet’in ölümsüz aşkının izlerini de taşıyan İtalya’nın Verona kentinde yapılan düğünden pozları, sosyal medyayı salladı adeta!

Hiç görmemiş! Özge Gürel, prensesler gibi olduğu gelinliğinin hikayesiyle şaşırttı! 18

Düğünde iki gelinlik giyen Özge Gürel, davetlilerin karşısına ilk olarak göğsünde tüy detayları olan, uzun duvaklı, sade ve uzun bir gelinlikle geldi.

Serkan Çayoğlu’nun da beyaz bir damatlık ve siyah papyon tercih ettiği bu şık gelin damat konseptinin ardından Özge Gürel ilerleyen saatlerde bir başka gelinlik daha giydi. Oyuncu, pudra renkli gelinliği ile adeta prensesleri andırırken, hayranları tarafından da büyük beğeni topladı.

Hiç görmemiş! Özge Gürel, prensesler gibi olduğu gelinliğinin hikayesiyle şaşırttı! 19

Gürel’in straplez gelinliğinin alt kısmı sade tül ile süslenirken derin yırtmacı da dikkat çekti. Kollarına fiyonkla takılan tül detayları ile birlikte saçındaki gelin tokası da ayrı bir tarz kattı oyuncuya.

Gelinliği çok beğenilen oyuncu, adeta masallardan çıkmış bir çift edası ile verdikleri pozları ve kendisinin ikinci gelinliği ile çekilen fotoğraflarının instagram sayfasından paylaştı ve hikayesini de anlattı. Gelinliğini giyene kadar hiç görmediğini söyleyen Özge Gürel, sipariş üzerine  4 gün içinde dikilip İtalya’ya gönderilen gelinliğini çok beğendiğini, hayallerindeki gibi olduğunu belirtmekte…

Hiç görmemiş! Özge Gürel, prensesler gibi olduğu gelinliğinin hikayesiyle şaşırttı! 20

“İstediğim gelinliği beni görmeden, 4 günde diken (hala inanamıyoruz)” diyen oyuncu, dünyaca ünlü modacı Galia Lahav imzalı gelinliğini yetişme sürecini anlattı. Lahav’a “‘Nasıl olacak ki yetişmes” dediğini ancak bir kaç kişi aracılığıyla gelinliğin düğüne yetiştirildiğini aktarmakta.

Bu arada Özge Gürel, İtalya’daki düğünlerinin hikayesini de ayrıntılı bir biçimde mesajında aktarıyor. Oyuncu, uzun uzun yaşadığı süreci anlatarak tek tek kendisine bu süreçte yardımcı olan isimlere de teşekkür etmekte…

Hiç görmemiş! Özge Gürel, prensesler gibi olduğu gelinliğinin hikayesiyle şaşırttı! 21

Bu arada ünlü çiftin masalsı düğünlerinde çekilen videonun montajlanarak kısa bir film tadına getirildiği görüntüler de yine Özge Gürel tarafından paylaşıldı.

İşte çiftin düğününden o görüntüler ve Özge  Gürel’in instagram sayfasından paylaştığı muhteşem gelinliği ile pozları…

Hiç görmemiş! Özge Gürel, prensesler gibi olduğu gelinliğinin hikayesiyle şaşırttı! 19

Hiç görmemiş! Özge Gürel, prensesler gibi olduğu gelinliğinin hikayesiyle şaşırttı! 23

Hiç görmemiş! Özge Gürel, prensesler gibi olduğu gelinliğinin hikayesiyle şaşırttı! 24

Hiç görmemiş! Özge Gürel, prensesler gibi olduğu gelinliğinin hikayesiyle şaşırttı! 25

Hiç görmemiş! Özge Gürel, prensesler gibi olduğu gelinliğinin hikayesiyle şaşırttı! 26

Hiç görmemiş! Özge Gürel, prensesler gibi olduğu gelinliğinin hikayesiyle şaşırttı! 27

Hiç görmemiş! Özge Gürel, prensesler gibi olduğu gelinliğinin hikayesiyle şaşırttı! 28

Hiç görmemiş! Özge Gürel, prensesler gibi olduğu gelinliğinin hikayesiyle şaşırttı! 29