Ana sayfa Dizi Haberleri Duy Beni dizisine gelen eleştirilere yanıt da gecikmedi!

Duy Beni dizisine gelen eleştirilere yanıt da gecikmedi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Caner Topçu ve Rabia Soytürk’ün başrolünde devam eden Star TV’nin yeni gençlik dizisi Duy Beni, izleyenlerin beğenisiyle yoluna devam ediyor. Yaz sezonunda ekrana gelen diziler arasında dikkat çeken bir yapım olan Duy Beni, Perşembe akşamları yayınlanmakta.

Yaz döneminde gençlik dizileri arasında reytingleriyle de kanalın yüzünü güldüren dizinin, sezonda devam etmesi bekleniyor. Henüz bu konuda bir netlik olmasa da sadık bir izleyici kitlesi tarafından merakla izlenen dizi, aynı zamanda sosyal medyada da başarılı bir grafik izleyerek umut vadediyor.

Dizinin geçtiğimiz ay dünya çapında kırdığı bir rekor, herkesi şaşırtmıştı. Instagram’da takipçi sayılarıyla ilgili raporlama yapan The Whit’in verilerine göre Duy Beni dizisi, Temmuz ayında, tüm dünyada takipçi sayısını en çok arttıran dizi olma ünvanını aldı! Duy Beni, Temmuz ayında 673 bin takipçi toplayarak sosyal medyada bir başarıya imza attı.

Duy Beni dizisine gelen eleştirilere yanıt da gecikmedi! 9

Son yıllarda gerçek hayatta da artan liselerde yaşanan zorbalık probleminin konu edildiği dizi, ilk bölümüyle pek dikkat çekmese de ikinci bölümde yer alan ve şiddet içerikli bir sahne sonrasında bir anda izleyenlerin markajına girmişti.

Her ne kadar tepkiler de alsa bu sahne ile birlikte izleyici sayısını yükselten Duy Beni dizisinde zaman zaman yaşanan şiddet sahneleri, öpüşme ve zorbalık içeren sahneler, sosyal medyada eleştiriler de alıyor. Ancak dizinin müdavimleri, hayatın içinde yaşanan gerçekçi olayların konu edildiği diziyi ilgiyle takip etmekte.

Duy Beni dizisine gelen eleştirilere yanıt da gecikmedi! 10

Bu arada dizide Süleyman Gerçek karakterini oynayan Alper Atak, sosyal medyadan gelen kimi tepkilerle ilgili bir soru üzerine yanıtını net bir şekilde vererek oynadığı diziyi savundu. Milliyet Cadde’de yer alan haberde usta oyuncu, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Hayatın içerisinde olan zorbalığın olmadığı hiçbir yer yok. Biz de hayatın içerisinde olmayan hiçbir konuyu işlemiyoruz. Hayatın içinde olan konuları işliyoruz. Kötü örnek olacağımızı düşünmüyorum.”

Duy Beni dizisine gelen eleştirilere yanıt da gecikmedi! 11

Dizide kötü karakteri canlandıran Atak, hayat verdiği karakterle ilgili tepkilere de yanıt vererek kendisini Türk sinemasının ‘kötü adamı’ olarak ünlenen ve gerçek hayatın içinde ilginç saldırılara maruz kalan usta isim Erol Taş’a benzetti.

Alper Atak, yaşadığı tepkiler için “Benimki de Erol Taş gerçeği. Ara ara tatlı tepkiler oluyor. Normal karşılıyoruz artık. İzleyici karakterle bağ kuruyor. Seviyor veya sevmiyor” ifadelerini kullandı.