Ana sayfa Dizi Haberleri Hikayesi beğeni toplayan Dönence dizisinin setinde başrol uyumu da ilgiyi artırıyor!

Hikayesi beğeni toplayan Dönence dizisinin setinde başrol uyumu da ilgiyi artırıyor!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında yaz döneminin etkili dram hikayelerinden birisi olarak öne çıkan Dönence dizisinde Sümeyye Aydoğan ile Caner Topçu ikilisi de başrolde buluştu. İki genç oyuncunun hem iyi bir uyum yakalaması hem de kariyerlerinin başında çok önemli bir yapımda başrolde yer almaları dikkat çekici bir gelişme olarak gözüküyor.

Dönence isimli dram dizisi yaz döneminin en farklı yapımlarından birisi olarak da sosyal medyada geniş bir izleyici kitlesi tarafından destek buluyor.

Dönence dizisinin setinden eğlenceli anlar da projeyi beğenenlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği, yayınlanan ilk iki bölümü ile izleyiciden tam not alan dizisi Dönence, üçüncü bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Yaz ekranının gözdesi olan dizinin seti eğlenceli anlara sahne oluyor. Çekimlerin keyifli geçtiği dizinin setinden kamera arkası görüntüler objektiflere yansıdı. Oyuncuların kamera arkası fotoğrafları hayranları tarafından büyük ilgi gördü.

Hikayesi beğeni toplayan Dönence dizisinin setinde başrol uyumu da ilgiyi artırıyor! 7

Başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’nun yer aldığı Dönence’de ayrıca şu oyuncular bulunuyor:

“Emre Kınay, Atakan Hoşgören, Didem İnselel, Ogün Kaptanoğlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Doğa Karakaş, Nazlı Çetin, Berfin Ant, Şebnem Doğruer, Mesut Yılmaz, Edanur Gülbudak, Muammer Tali, Umut Kaya.”

Dönence sürprizlerle dolu yeni bölümü ile 18 Temmuz Salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…