Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti çok karışık, bir yanda itiraf, bir yanda yeni filizlenen aşk, ayrıca ihanet ile gelen boşanma!

Kızılcık Şerbeti çok karışık, bir yanda itiraf, bir yanda yeni filizlenen aşk, ayrıca ihanet ile gelen boşanma!

tarafından ker_def

Başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisinin başarısı devam ediyor.

İkinci sezon sonuna doğru adım adım gidilirken, dizinin reytinglerde AB ve ABC1 gruplarında hala çift haneli oranları elde edebiliyor olması, büyük bir başarı olarak kabul ediliyor. Tüm kişiler kategorisinde çift haneli oranlara ulaşamasa da yine de çok iyi reytingler elde eden Kızılcık Şerbeti, bir kez daha tüm izleyici gruplarında Cuma akşamının birincisi olmayı başardı.

Sosyal medyaya her hafta damga vuran dizi , #Kızılcık Şerbeti etiketi ile 10, Kıvılcım 4, Nursema 7, Nilay 5, Çimen 5, Kayhan 3, Görkem 8, Giray 2, Metehan ise 3 saat Twitter’in TT listesinde yer alarak gündemin de zirvesine yerleşti.

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti’nin 3 Mayıs Cuma akşamı yayınlanacak olan 61. yeni bölümünden ilk fragman da paylaşıldı.

Dizinin önümüzdeki hafta yayınlanacak bölümünden ilk tanıtım izleyenlerle buluştu. Tanıtımda Giray’ın, Doğa’nın evinde olması dikkat çekerken Alev’in Ömer’e yaptığı itirafın yankıları büyüyor.

Ömer, Abdullah’ı Alev konusunda uyarırken, Pembe ve Alev de bir mağazada karşı karşıya geliyor. Fatih ve Görkem arasındaki Doğa krizinin ilerlediği tanıtımın yayınıyla fenomen dizinin yeni bölümü büyük merakla bekleniyor.

Kızılcık Şerbeti her cuma günü saat 20.00’de Show TV’de!