Ana sayfa Sinema Hikayesinden çok müzikleriyle sevilen Aşkın Kıyameti’nden büyük sürpriz!

Hikayesinden çok müzikleriyle sevilen Aşkın Kıyameti’nden büyük sürpriz!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Pınar Deniz, Boran Kuzum ve Yiğit Kirazcı’nın başrollerini paylaştığı Aşkın Kıyameti isimli film bir süre önce Netflix’te izleyiciyle buluşmuştu. Film konusuyla yoğun eleştirilere tutulsa da müzikleriyle çok sevilmişti. Aşkın Kıyameti müziklerini çok seven izleyicisine büyük bir sürprizle geldi.

Hikayesi Yılmaz Erdoğan tarafından kaleme alınan, yapımcılığını BKM’nin üstlendiği Aşkın Kıyameti isimli film başrollerinde üç iddialı ismi, Pınar Deniz, Boran Kuzum ve Yiğit Kirazcı’yı bir araya getiriyor. Hilal Saral’ın yönettiği film 20 Haziran’da Netflix’te izleyiciyle buluşmuştu.

Aşkın Kıyameti filminde Pınar Deniz yoga kampına gelen hippie görünümlü şarkıcı bir genç kızı canlandırıyor. Boran Kuzum da arkadaşının zoruyla yoga kampına gelen ve burada Pınar Deniz’in canlandırdığı Lidya karakterine aşık olan bir gence hayat veriyor. Çift arasında fırtınalı bir aşk yaşanıyor.

Hikayesinden çok müzikleriyle sevilen Aşkın Kıyameti’nden büyük sürpriz! 7

Aşkın Kıyameti filmi hikayesindeki bazı ayrıntılar sebebiyle izleyiciler tarafından çok eleştirilmişti. Bazı izleyiciler filmi çok saçma bulmuştu. Ama filmin müzikleri herkes tarafından çok sevilmişti. Bu ilgiyi göz önünde bulunduran yapımcılar Aşkın Kıyameti Film Müzikleri’ni tüm dijital platformlarda paylaştı.

Aşkın Kıyameti filmi özellikle Pınar Deniz hayranları tarafından büyük heyecanla karşılanmıştı. Yargı dizisiyle herkesin kalbini kazanan ve kariyerinin zirvesine çıkan Pınar Deniz sayesinde film son derece başarılı izlenme rakamlarına ulaşmıştı.

Ancak film gösterime girdikten sonra sosyal medyada ağır eleştiri yağmuruna tutuldu. Filmde en çok Boran Kuzum’un oyunculuğu beğenilirken hikaye ise çok anlamsız ve saçma bulundu. Öte yandan izleyiciler, sosyal medyada yaptıkları yorumlarda Aşkın Kıyameti’nde bazı şeyleri anlayamadıklarını dile getirdiler. Seyircinin kafasında filmin hikayesi ile ilgili de bir takım soru işaretleri oluştu.