Ana sayfa Sosyal Medya Küçük kızını sete götüren oyuncu Müge Boz, hem pişman hem de mutlu oldu!..

Küçük kızını sete götüren oyuncu Müge Boz, hem pişman hem de mutlu oldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –  2017 yılında izleyicilerle Kayıtdışı dizisinde buluşan Müge Boz, en son 2021 yılında ATV’nin Akıncı dizisinde ‘Beste’ karakterine hayat verdi.

Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu reklam filmleriyle hayranlarıyla buluşuyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündem olan oyuncu basketbolcu eşi Caner Erdeniz ve küçük kızı Vina ile yaptığı paylaşımlarla da ilgi görüyor.

Küçük kızını reklam çekiminin setine götüren oyuncu son instagram paylaşımıyla yine gündem oldu. Kızıyla sete gitmeye çok alıştığını belirten Müge Boz, “Dün akşam reklam setinde böyleydik… O kadar alıştım ki minişin her yerde benimle olmasına… İlerde büyüyünce ‘ben gelmiycem kankilerimle takılcam’ dediğinde umarım bunalıma girmem” ifadelerini kullandı.

Küçük kızını sete götüren oyuncu Müge Boz, hem pişman hem de mutlu oldu!.. 7

Müge Boz paylaşımında “Bazen diyorum ki çocuğu sürüklüyoruz peşimizden her yere, bi bakıcıyla evde tıpış tıpış takılsa daha mı iyiydi? Sıcacık yuvasında… Sonra diyorum bir çocuğun yeri annesinin yanıdır, ne olursa olsun anne kucağının yerini hiç bişeycikler tutamaz… Böyle böyle nerdeyse 3 yılı geride bıraktık işte… Canım minişim, nasıl alıştı, nasıl anlayışlı, nasıl uyumlu… çok seviyorum onu. Çok teşekkürler papatya kızım” ifadelerine de yer verdi.