Ana sayfa Sosyal Medya Burak Çelik, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisindeki imajıyla izleyiciyi şaşırtacak!..

Burak Çelik, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisindeki imajıyla izleyiciyi şaşırtacak!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  En son, Senden Daha Güzel adlı romantik komedi türündeki diziyle ekrana gelen Burak Çelik, yaz dizisi  olarak başlayan yapımda Cemre Baysel ile başrolde yer almıştı.

Dizi yeni sezona taşındıktan kısa bir süre sonra, 14. bölümüyle ekranlara veda etmişti. Senden Daha Güzel yayınlandığı dönemde, kaslı vücuduyla sık sık gündeme gelen Burak Çelik ekranlara iddialı bir proje ile geri dönüyor.

ATV’nin ben Bu Cihana Sığmazam adlı dizisinin kadrosuna dahil olan oyuncu yeni imajıyla  izleyiciyi şaşırtacak. İşte oyuncunun yeni dizisi için imajı!..

Burak Çelik, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisindeki imajıyla izleyiciyi şaşırtacak!.. 7

Bıyıklı görüntüsüyle dikkat çeken oyuncu, Oktay Kaynarca’nın başrolünde olduğu Ben Bu Cihana Sığmazam’da ‘Jean Luc Tonnerre’ karakteriyle 13.bölümde seyircinin karşısına çıkacak.

Burak Çelik’in canlandıracağı Jean Luc Tonnerre karakteri, Cezayir Türk’ün (Oktay Kaynarca) karşısında yer alacak. Karakterin gerçek kimliği ise seyirciye büyük bir sürpriz yaşatacak.

Salı akşamlarına damga vuran, yapımcılığını Güzel Adamlar Medya’nın yaptığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Oktay Kaynarca’ya başrollerde, Pelin Akil ve Ebru Özkan eşlik ediyor.  Oyuncuyu özleyen Burak Çelik hayranları da dizinin yeni bölümlerini heyecanla bekliyor.