Ana sayfa Dizi Haberleri Hilal Altınbilek, o sahnede resmen ekrana kilitledi! Bir Zamanlar Çukurova’ya damga vuran sahne!

Hilal Altınbilek, o sahnede resmen ekrana kilitledi! Bir Zamanlar Çukurova’ya damga vuran sahne!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
9. bölümüyle dün akşam ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisinde, Hilal Altınbilek, Züleyha rolüyle dikkatleri çekmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta Adnan’ın ortadan kaybolması, Züleyha’yı perişan etmişti.

Bu hafta oğlunun arandığı süre boyunca Züleyha’nın yaşadıklarını izledik ve Hilal Altınbilek’in oyunculuğuyla bir annenin yaşayabileceği böyle bir acıyı tüm doğallıyla aktarması, ekran başındaki herkesi duygulandırdı.

Altınbilek’e sosyal medyadan pek çok yorum yağdı. Özellikle oğlunun bulunduğu ve ona kavuştuğu sahneleri izleyenler, sosyal medyada gözyaşlarını tutamadıklarını söylediler.

Ünlü isimlerden de bu sahneye yorumlar geldi. Demet Akalın da Hilal Altınbilek’in oyunculuğunu tebrik eden isimler arasındaydı.

Karagül dizisindeki Özlem karakterinden sonra Bir Zamanlar Çukurova dizisinde başrolde yer alan Hilal Altınbilek, her hafta yeni sahnelerle izleyicinin gönlünü fethetmeyi başarıyor.

Bu hafta da fonda çalan ‘Nenni Nenni’ türküsü eşliğinde oğlu Adnan’a koşuşu, onu kucaklayıp bağrına bastığı ve hıçkıra hıçkıra ağladığı o anlarda, gerçekten oynamaktan çok yaşıyordu.

İşte o sahneler:

İşte Demet Akalın’ın sosyal medyadan sahneye yorumu ve Hilal Altınbilek’in teşekkürü: