Ana sayfa Sosyal Medya Hilal Altınbilek’ten makyajsız güzellik! Neslihan Atagül doğallığı diye bir şey var! Nur Fettahoğlu amma muzip!

Hilal Altınbilek’ten makyajsız güzellik! Neslihan Atagül doğallığı diye bir şey var! Nur Fettahoğlu amma muzip!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Rol aldıkları dizilerle ekranın sevilen yüzleri, başarılı isimleri, sosyal medyada da takipçileriyle yakın bir etkileşim içindeler. Bu isimlerden üç kadın oyuncunun son yaptıkları instagram paylaşımlarına bir göz atalım. İlk sırada Hilal Altınbilek var.

Züleyha rolü ile atv’nin sevilen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da başarılı bir perfomans sergilemekte. Oyuncu, aynı zamanda sosyal medyadan da hayranlarıyla buluşuyor.

Doğal ve samimi halleriyle sevilen Hilal Altınbilek, aynı zamanda güzelliği ile de hayranlarının çok beğendiği bir isim. Son yaptığı paylaşımda da makyajsız ve doğal hali ile görülüyor. Hayranları hiç de haksız değil…

Hilal Altınbilek'ten makyajsız güzellik! Neslihan Atagül doğallığı diye bir şey var! Nur Fettahoğlu amma muzip! 9

Neslihan Atagül ise Sefirin Kızı dizisinden rahatsızlığı nedeniyle ayrıldıktan sonra hayranları tarafından daha bir merakla takip ediliyor.

Zira fanlarının sağlığı ile ilgili olarak oyuncunun nasıl olduğu hep merak konusu. O da takipçilerini üzmüyor ve zaman zaman yaptığı yorumsuz da olsa paylaşımlarıyla iyi olduğunu gösteriyor adeta.

Aşağıdaki fotoğrafta ise bir aracın içinde. Güneş gözlükleri ve hafif makyajı ile görülüyor. Spor bir kıyafet giydiği görülen oyuncu, son dönemde sıkça doğada yürüyüş yaptığını paylaşmakta.

Sağlığı konusunda yaptığı paylaşımlardan da iyiye gittiği görülmekte. Oyuncunun günlük haliyle doğallığı da fotoğrafına yansıyor…

Hilal Altınbilek'ten makyajsız güzellik! Neslihan Atagül doğallığı diye bir şey var! Nur Fettahoğlu amma muzip! 10

Nur Fettahoğlu ise rol aldığı yapımlarda başarılı oyunculuğu ile çok beğenilen bir isim. Ağır ve zor rollerin altından başarı ile kalkıyor. Ancak günlük hayatında da bir o kadar esprili ve eğlenceli bir kişilik.

Yaptığı instagram paylaşımlarında da takipçileri sıkça bu hallerini görüyor. İşte onlardan bir tanesi. Yüzünü binbir şekle sokan oyuncu, bu anları da hayranları ile paylaştı…

Hilal Altınbilek'ten makyajsız güzellik! Neslihan Atagül doğallığı diye bir şey var! Nur Fettahoğlu amma muzip! 11