Ana sayfa Dizi İzle Hande Erçel’in 20 milyon takipçi başarısının sırrı!

Hande Erçel’in 20 milyon takipçi başarısının sırrı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Sen Çal Kapımı dizisinde Eda karakterini canlandıran Hande Erçel, başarılarına bir yenisini ekledi. Milyonlarca hayranı bulunan oyuncu, Instagram’da en çok takip edilen Türk oyuncu oldu.

20 Milyon takipçi sayısını geçen oyuncu, önemli bir başarı kazandı. Hande Erçel, Türkiye’de en yüksek takipçisi olan oyuncular arasında ilk sırada bulunuyor. Hayranları tarafından rol model alınan oyuncu, hem güzelliği hem de yetenekleri ile çok konuşuluyor.

Sosyal medyada büyük etkileşim oranları elde edebilen Erçel’in yaptığı her şey ilgi görüyor.
Genç kuşak sosyal medya fenomeni gibi onu takip ediyor. Ayrıca; giydiği her kıyafet, taktığı her takı, saç rengi, ayakkabısı bile büyük ilgi görüyor.

Instagram’da hayran sayısı hızla artmaya devam eden oyuncu, dünya çapında önemli bir başarı yakalamış oldu.

Dünya çapında tanınan birçok ünlü oyuncunun bile 20 milyon takipçisi yok.

Peki Hande Erçel bunu nasıl başardı?

Bu kadar takipçisi olmasının kendisi için de şaşırtıcı bir durum olduğunu ifade eden genç oyuncu, şöyle konuştu: “Ben sosyal medya çağına denk geldim. O da bir etken. Aslında ben biraz doğal ve samimi kullandığım için belki de böyle oldu. Bir iletişim aracı ve sen neysen osun, o da seni öyle görsün, benim için öyle bir yer.”

Hande Erçel, tam bir internet kuşağı çocuğu. 1993 doğumlu ve 28 yaşında olan oyuncu, internet dünyasının içinde doğmuş bir kuşaktan geliyor.

Kendi kuşağındaki gençler için de tam bir idol. Oyunculuğu, güzelliği, tavrı, edası, taktıkları, giydikleriyle rol model gibi duruyor.

Kendisi gibi internet ve sosyal medyayı etkin kullananlar tarafından çok ilgi görüyor.

Fanları onu çok seviyor ve her hareketini takip ediyor. Bu sayede rol aldığı projeler de sosyal medyanın gündeminden düşmüyor.

Doğal birisi olması da bu kadar çok takipçiye ulaşmasında önemli bir etken. Oyuncu bazen yaptığı paylaşımların farklı yerlere çekilmesinden de rahatsız oluyor.

Hande Erçel bu konuda şöyle konuştu: “Ben bunu neden paylaştım deyip sildiğim anlar oluyor. Çünkü çok fazla yanlış yerlere çekilebiliyor. Bu aslında çok tehlikeli bir şey. Yanlış yerlere çekildiği de oluyor. O yüzden dikkat ettiğim kısım, bir yerim görünüyor mu, ona dikkat etmeye çalışıyorum.”