Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hıncal Uluç’tan TRT1’in Benim Adım Melek dizisini hem övdü hem de sert eleştirdi

Hıncal Uluç’tan TRT1’in Benim Adım Melek dizisini hem övdü hem de sert eleştirdi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sabah gazetesinde yazılarıyla dikkat çeken, duayen isimlerden Hıncal Uluç’un TRT1’de izlediği tek dizinin Çarşamba akşamları yayınlanan Benim Adım Melek olduğu ortaya çıktı. Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin başrolünde yer aldığı dizi, ikinci sezonuyla yoluna devam ediyor ve şimdiye kadar da 40 bölüm ekranda yer almayı başardı.

Hüzünlü bir hikayeye sahip olan, ağır bir dram dizisi olan Benim Adım Melek’te ikinci sezon hikaye daha da hareketlendi. Hüzün yerini umut ile doldurdu. Acılar için dökülen gözyaşları ise artık barışmalar ile dökülen sevinç gözyaşlarına dönmeye başladı. TRT1’in ilk sezonda daha da çok ilgi gören dizisi için Hıncal Uluç köşe yazısında bir eleştiride bulundu.

” TRT’nin izlediğim tek dizisi Benim Adım Melek’teki uzatma hileleri.. 45 dakikaya zor yeten bir senaryo ile 180 dakikalık diziyi nasıl çekeceksin?” diyerek yapım ekibine soru yönelten Hıncal Uluç, aslında dizi sektörünün en büyük eleştiri konusunu da bir kez daha gündeme taşımış oldu.

Hıncal Uluç, dizinin hikayesine de oludukça hakim ve şu sözleriyle de eleştirilerini daha da detaylandırdı:

“Benim Adım Melek’te kaç ev var?. Konaklar, çocukların, eş dostun evleri.. İşte o kapılardan her giren ve çıkan kapıda duruyor. Ayakkabısını giyiyor veya çıkarıyor.. Her biri bir dakika. 30 böyle sahne varsa, al sana 30 dakikası tamam bölümün.”

Hıncal Uluç'tan TRT1'in Benim Adım Melek dizisini hem övdü hem de sert eleştirdi 7

Hıncal Uluç, yazısında Benim Adım Melek dizisindeki oyunculukların çok çok iyi olduğu için bu kadar çok beğenildiğini de vurguladı.