Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin kararı, tv8’in Doğduğun Ev Kaderindir dizisine reyting sıçraması yaptırdı

Fox TV’nin kararı, tv8’in Doğduğun Ev Kaderindir dizisine reyting sıçraması yaptırdı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir reytinglerde sağlam çıkış yaptı! Benim Adım Melek idare eder! Çarşamba akşamları dizi rekabetinde Kuruluş Osman ve Sadakatsiz’in 10’lu reytinglerde devam eden müthiş yarışı, hem atv hem de Kanal D adına büyük bir başarı olarak gözüküyor. Ancak asıl önemli çıkışı yapan dizi tv8 ekranındaki Doğduğun Ev Kaderindir oldu.

Dizi, 4’lü reyting oranlarında gidip geliyordu. Ancak dün akşam adeta büyük bir sıçrama yaptı. Dizinin haftalardır aynı tempoda ilerleyip, dünkü bölümünün reytinglerde sıçrama yapması büyük bir sürpriz olarak dikkat çekti.

Bu çıkışın altında Sen Çal Kapımı dizisinin Cumartesi gününe kaydırılmasının etkisi ne kadardır bu merak ediliyor. Çünkü Fox TV’nin kararından sonra dün akşam Zümrüdüanka’nın tekrar bölümü yayınlandı. Bu gelişmeden de en önemli faydayı tv8’in dizisi çıkarmış gibi bir durum gözüküyor.

Bakalım önümüzdeki hafta Zümrüdüanka’nın yeni bölümü yayınlandığında Doğduğun Ev Kaderindir böyle bir başarıyı tekrarlayabilecek mi?

Dün akşam; total ve ABC1 gruplarında 6’lı reytingleri tutturan dizi, AB grubunda da 6’ya yaklaştı ve harika bir adım atmış oldu. Bu gelişme, Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un başrolünde yer aldığı dizinin yeniden doğuşunu mu simgeliyor, yoksa tek bölümlük bir gelişme mi, önümüzdeki haftalarda netleşecektir.

Fox TV'nin kararı, tv8'in Doğduğun Ev Kaderindir dizisine reyting sıçraması yaptırdı 6

TRT1 ekranındaki Benim Adım Melek dizisi ise kendi izleyici kitlesini ekranda tutmaya devam ediyor. Hüzünlü hikayesine ikinci sezonda aşkı da iyice katan, Melek ile babası Seyit Ali’nin barışması ile birlikte mutluluk anlarının da arttığı bir senaryo gözlemliyoruz. Total ve AB gruplarında 3’lü reyting oranlarındaki Benim Adım Melek, ABC1’de ise 4’lü reytingleri gördü.

İşte 18 Kasım Çarşamba günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

Fox TV'nin kararı, tv8'in Doğduğun Ev Kaderindir dizisine reyting sıçraması yaptırdı 7