Ana sayfa Dizi Haberleri Hindistan, Fransa ve Rusya başaramadı! Sadakatsiz, Türkiye’nin farkını ortaya koydu!

Hindistan, Fransa ve Rusya başaramadı! Sadakatsiz, Türkiye’nin farkını ortaya koydu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Sadakatsiz dizisi, Kanal D ekranında çarşamba akşamları yayınlanıyor ve büyük bir başarının da sahibi konumunda. Daha yeni başlamasına rağmen milyonlarca dizi hayranı her hafta yeni bölümü heyecanla bekliyor. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı dizinin çok başarılı bir uyarlama olduğu da bu reytingler ile anlaşıldı.

BBC yapımı olan Dr. Foster dizisi ilk olarak Türkiye uyarlamadı… Daha önce Hindistan, Fransa, Rusya ve Güney Kore tarafından da uyarlamalar yapıldı. Ancak sadece Güney Kore uyarlaması ülkesinde çok başarılı oldu. Bir de şimdi Sadakatsiz dizisi bu başarıyı yakaladı.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, Kanal D’nin iddialı dizisinin ‘A Woman Scorned’ ismiyle yurt dışında pazarlanmasına da Güney Amerika ülkelerinden başlandığını, daha sonra da Avrupa pazarına satışlar başlayacak.

Bu 5 uyarlama arasında Sadakatsiz’in durumunu yetkililere soran Sina Koloğlu, şöyle yazdı:

“Kore uyarlaması çok iş yaptı kendi ülkesinde. Bir de bizim uyarlamamız çok başarılı oldu diyebiliriz” cevabını aldım. Özellikle ‘Umutsuz Ev Kadınları’, MENA pazarında orijinalinden çok daha iyi yapmıştı. Bakalım aynı şey ‘Dr. Foster’ uyarlaması yurt dışındaki adıyla ‘A Woman Scorned’ için de geçerli olacak mı?”