Ana sayfa Dizi Haberleri Ah Miran ahh Hazar! Yoksa dizide yine ayrılık mı var? Hercai böyle yürek yarası kaldırmaz!

Ah Miran ahh Hazar! Yoksa dizide yine ayrılık mı var? Hercai böyle yürek yarası kaldırmaz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanmakta olan Hercai dizisinin 48. yeni bölümü izleyicilerle 20 Kasım Cuma akşamı saat 20.00’de buluşacak. Ebru Özkan ve Akın Akınözü’nün başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümünden çok duygusal sahneler izleyeceksiniz.

Miran karakteri Aslanbey ailesine ait olmadığını sonunda öğrendi… O aslında bir Şadoğlu… Ancak Miran bunu da kabul etmiyor ve “Ben Miran’ım” diyerek yürek parçalayan anlar yaşıyor… Hercai dizisinin 48. bölümünden 2. fragmanı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz. Bu hafta Miran’ın her sözü yürek yakacak… Aslan’ın Reyyan’ı kaçırması ise bardağı taşıran son damla oldu. Miran için kendini kurşunun önüne atan Hazar ise, “Oğlum” sözüyle izleyicileri bir hayli etkileyecek.

Hercai dizisinde Serhat Tutumluer’in başarıyla canlandırdığı Hazar Şadoğlu karakteri veda mı edecek? Dizinin yeni bölümünde Reyyan’a ne olacak? Miran ile Aslan arasında neler yaşanacak? Tüm bu detaylar merakla bekleniyor…

İşte Hercai 48. yeni bölümden 2. fragman…

Hercai dizisinin 48. bölümünde yaşanacaklarla ilgili diğer detaylar: Füsun Aslanbey’in gelişi ve Miran’ın öz babasının Hazar olduğunu açıklaması; hem Aslanbeyler’in hem de Şadoğulları’nın hayatında bir bomba etkisi yaratır. Miran, Hazar’ın babası olduğu gerçeğini kabullenemezken Şadoğlu’nda da bu konuda çatlak sesler çıkmaya devam etmektedir.

Ancak Reyyan her zamanki gibi Miran’ın yanında olup desteğini esirgemez. Gerçeklerin ortaya çıkmasıyla eteğindeki bütün taşları döktüğü zannedilen Azize Aslanbey kaybedecek bir şeyi olmadığı için artık daha tehlikelidir ve ne olursa olsun Nasuh Şadoğlu’nun zamanında kendisine yaptıklarının hesabını soracaktır.

Ah Miran ahh Hazar! Yoksa dizide yine ayrılık mı var? Hercai böyle yürek yarası kaldırmaz! 8

Ancak Azize kendi intikamının peşinde koşarken burnunun dibinde yaşanan olayların farkında değildir. Aslan’ın en yakın dostuyla bile paylaşmadığı gizli planlarının büyük bir trajediye sebep olması an meselesidir. Miran hayatını allak bullak eden gerçeklerle yüzleşmeye çalışırken bu trajediye engel olabilecek midir?

Ah Miran ahh Hazar! Yoksa dizide yine ayrılık mı var? Hercai böyle yürek yarası kaldırmaz! 9

Yoksa Aslan her iki aileyi derinden sarsacak bir acı bırakıp çekip gidecek midir? Miran bir yandan hayatını sarsan sırrın getirdikleriyle mücadele ederken bir yandan da sevdiklerini korumak için Aslan’ın planlarına engel olmaya çalışacaktır…