Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hırslı, dik başlı, gözü kara! Ebru Şahin yeni rolüyle çok şaşırtacak!

Hırslı, dik başlı, gözü kara! Ebru Şahin yeni rolüyle çok şaşırtacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ebru Şahin’in Destan dizisindeki Akkız nasıl bir karakter? Hikayesi sekizinci yüzyılda geçen ve savaşçı bir kadının öyküsü olarak öne çıkan Destan dizisi, yakında atv’de yayınlanacak. Bozdağ Film tarafından büyük bir prodüksiyon ile hayata geçirilen dizinin başrolünde Ebru Şahin ile Edip Tepeli bulunuyor.

Ebru Şahin, dizideki Akkız karakteri için yoğun bir eğitim çalışmasından geçti. Çekimler öncesinde başlayan eğitimler, çekimler sırasında da bir çiftlikte devam etti. At binme, dövüş ve ok atma gibi konularda eğitimler alan Ebru Şahin, birikimlerini de dizinin fragmanlarında hayranlarına göstermiş oldu.

Ünlü oyuncu Akkız karakteri konusunda da detaylar verdi. Ebru Şahin, karakteri için şu ifadeleri kullandı: “Akkız, küçük yaşta yaşadığı büyük bir acı sonrası intikamını adalet arayışına dönüştüren bir savaşçı. Hırslı, dik başlı, gözü kara ve inandığı şeyler uğruna her şeyi yapabilecek birisi. Aynı zamanda göstermeye çok çekindiği bir merhameti de var. İnsanların onunla birlikte; merhametin, gücün ve adaletin aynı anda var olabileceğini göreceklerine inanıyorum.”

Destan dizisi aslında hayali bir kahramanın hikayesi… Bozdağ Film’in sahibi Mehmet Bozdağ’ın hayalini kurduğu ve sonradan senaryolaştırılan bir hikaye olacak.

Hem senaryosu hem oyuncu kadrosu hem de dekorlarıyla çok farklı bir yapım geliyor.

atv ekranında yeni sezonun en iddialı yapımlarından birisin Destan dizisi olacak.