Ana sayfa Sosyal Medya Hırvatistan’ın gözdesi Kerem Bürsin oldu!

Hırvatistan’ın gözdesi Kerem Bürsin oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisiyle adını Türkiye sınırlarının dışına çıkaran ve tüm dünyaya ulaştıran yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin’den bir güzel haber daha geldi. Bürsin Hırvatistan’da En İyi Türk Erkek Oyuncu seçildi.

Son günlerde yeni projeden çok sevgilisi Hande Erçel’le yaşadığı ayrılıkla gündeme gelen Kerem Bürsin son dönemde kariyerinin en parlak günlerini yaşıyor. Sen Çal Kapımı dizisinin tüm dünyada elde ettiği başarıdan sonra hayran kitlesini iyice büyüten Bürsin özellikle yurt dışında büyük ilgi görüyor.

Halen herhangi bir projede yer almayan Bürsin Hırvatistan’da yapılan bir oylamada En İyi Türk Erkek Oyuncu seçildi. Hırvatistan’da yapılan oylamada Kerem Bürsin 16 bin oy alarak tüm rakiplerini geride bırakmayı başardı.

Hırvatistan’ın gözdesi Kerem Bürsin oldu! 7

Kerem Bürsin, başrolünü Hande Erçel’le paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisinin ardından kariyerinin en büyük yükselişini yaşadı. Dünya çapında bir ünlü haline gelen Kerem Bürsin, bu aralar dizilerde yer almak yerine markaların yüzü olmayı tercih ediyor.

Sen Çal Kapımı’dan bu yana dizi projesinde yer almayan oyuncunun hayranları, onu bir an önce yeni bir yapımda görmek istiyor. Ancak ünlü oyuncu bu aralar setten uzakta durmayı tercih ediyor. Kerem Bürsin bir süre önce dev otomobil markası BMW’nin Türkiye’deki marka yüzü olmuştu. Yakışıklı oyuncu geçtiğimiz günlerde de dünyaca ünlü giyim markası H&M ile reklam anlaşması yaptı.

Kerem Bürsin geçtiğimiz günlerde bir başka projesiyle daha gündeme geldi. Yakışıklı oyuncu Eflatun isimli filmde başrolü İrem Helvacıoğlu ile paylaştı. Filmin tanıtımı kısa süre önce yayınlandı ve büyük ilgi gördü. Yönetmen Cüneyt Karakuş’un ilk uzun metrajlı filmi olan Eflatun’da Kerem Bürsin, Oflaz karakterine can verirken İrem Helvacıoğlu ise Eflatun’u oynuyor. Ancak filmin konusu ve ne zaman vizyona gireceği henüz açıklanmadı.