Ana sayfa Dizi Fragmanları Hizmetçiler dizisinin yayın günü belli oldu!

Hizmetçiler dizisinin yayın günü belli oldu!

tarafından ker_def

Başrollerinde Deniz Baysal Yurtcu, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı ve Seçkin Özdemir’in rol aldığı Hizmetçiler, İstanbul’da lüks bir sitede çalışan birbirinden farklı dört hizmetçinin ev sahipleriyle aralarında yaşanan ilişkileri ve bu ilişki ağıyla çevrelenmiş gizemli olayları konu alıyor.

Kanal D’nin büyük umutlarla yayına almayı sabırsızlıkla beklediği Hizmetçiler dizisinin çok ilginç bir hikayesi var ve efsane olabilecek nitelikte olduğu sosyal medyadaki izleyici yorumlarında bahsediliyor. Dizinin Kuzey Yıldızı, Zümrüdüanka ve Kalk Gidelim isimli oturmuş yapımlarla reyting mücadelesi yapacağı da ortada.

Kanal D, Hizmetçiler dizisini hafta sonuna alarak aslında çok önemli bir karar verdi.Bu sayede dizinin ömrü de uzun olabilir. Zira hafta sonu tüm yapımların performansları hafta içine göre daha düşük ve bu durum da yapımlara kendini göstermesi için zaman tanınmasını sağlıyor.

Yapımcılığını Fabrika Yapım, Öner Arslanel, proje tasarımını Ali Leskay’ın üstlendiği Hizmetçiler’in yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu oturuyor. Hizmetçiler 7 Mart Cumartesi 20.00’da Kanal D’de başlıyor…