Ana sayfa Dizi Haberleri Hudutsuz Sevda dizisi yeni sezonun iddialı yapımlarından birisi olacak!

Hudutsuz Sevda dizisi yeni sezonun iddialı yapımlarından birisi olacak!

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi.com / Detay – Medyapım firmasının imzasını taşıyan Hudutsuz Sevda isimli yeni dizi projesi için ön hazırlıklar tamamlandı ve tüm ekip bir araya geldi. Çekimlerin başladığı ise sosyal medyadan bizzat Medyapım tarafından duyuruldu.

Murat Öztürk’ün yönetmenliğini yaptığı Hudutsuz Sevda isimli yeni dizi projesi heyecanla bekleniyor. Çok yakında Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşacağı belirtilen dizinin başrollerinde Miray Daner ile Deniz Can Aktaş buluştu.

İki genç oyuncunun yayınlanan fotoğrafları sonrasında birbirleri ile uyumu ve enerjilerini sosyal medya kullanıcıları çok iyi bulmuştu.

Dizinin ekibi öncelikle İstanbul’daki sahnelerin çekimini tamamlayacak. Daha sonra ise ekip Karadeniz’in doğa harikası bölgelerinden Artvin’de çekimlere devam edecek. Ekip Artvin’deki çekimleri tamamladıktan sonra dizinin devamı için yeniden İstanbul’a dönecek.

Hudutsuz Sevda dizisi yeni sezonun iddialı yapımlarından birisi olacak! 7

Biran Damla Yılmaz, Mesut Akusta, Asuman Dabak, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Özgür Emre Yıldırım gibi birbirinden etkili isimlerin bir araya geldiği dizinin başrol çiftine büyük iş düşüyor.

Miray Daner ve Deniz Can Aktaş ikilisinin uyumu ve enerjisi dizinin beğeni toplamasında asıl dikkat çeken nokta olacaktır. Hudutsuz Sevda dizisinin güçlü bir aşk ve intikam hikayesi olarak ekranlara gelecek olduğunu düşünürsek, yeni sezonun en iddialı projelerinden birisi olacağını söylemek yanlış olmayacaktır.

Bir adamın hem ailesine hem de sevdiği kadına zarar veren bir başka aileden intikam alma arzusu ve yaşanacak büyük aşkın gücüyle Hudutsuz Sevda dizisi, izleyicilerin de heyecanla beklediği projelerin başında geliyor.