Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özpirinçci’nin yeniden televizyon dizilerine dönüşü hayranlarını mest edecek!

Özge Özpirinçci’nin yeniden televizyon dizilerine dönüşü hayranlarını mest edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1986 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Özge Özpirinçci, uzun bir aradan sonra yeniden televizyon ekranına dönmeye ikna oldu.

En son 2017 ile 2020 yılları arasında yayınlanan Kadın dizisinde Bahar karakteri ile ekranda yer alan oyuncu, çok başarılı bir performans ortaya koymuştu. Kadın dizisinin dünyanın birçok ülkesinde de yayınlanmış olması, ünlü oyuncunun tanınmasına da büyük fayda sağladı.

Kadın dizisinin ardından iki dijital dizide de izlediğimiz Özge Özpirinçci hem İlk ve Son hem de Yakamoz S-245 isimli dizilerle dijital platformlarda hayranlarının karşısına çıktı.

Ancak uzun süredir dizi takipçilerinin heyecanla beklediği Özge Özpirinçci’nin yeni bir televizyon dizisi ile ekrana dönme kararı duyuruldu.

O3 Medya şirketi ile anlaşan ünlü oyuncunun yeni sezonda Sandık Kokusu isimli diziyle ekranlarda yer alacağı duyuruldu. Bu duyuru sosyal medyada Özge Özpirinçci hayranlarının coşkulu yorumlarıyla bir hayli etkileşim elde etti.

o3 Medya ile anlaşma imzalayan Özge Özpirinçci yeni projesi ‘Sandık Kokusu’ ile yeni sezonda ekranlara dönüyor.

Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün uzun zamandır üzerinde çalıştıkları ‘Sandık Kokusu’ iddialı bir anne kız çatışmasını konu alıyor. ‘Sandık Kokusu’nun yapımını o3 Medya, yapımcılığını ise Saner Ayar üstlenecek.

Ön hazırlıkları devam eden dizi izleyicilerle yeni sezonda buluşacak. Dizinin oyuncu kadrosunda kimlerin yer alacağı, Özge Özpirinçci’nin hangi ünlü erkek oyuncu ile partner olacağı da merak edilen diğer konular.