Ana sayfa Foto Galeri Hülya Koçyiğit, Kosava’da büyük ilgi gördü

Hülya Koçyiğit, Kosava’da büyük ilgi gördü

tarafından ker_def

hulyakocyigit1

Hülya Koçyiğit sergi sonrası “Hülya Koçyiğit ve Türk Sineması” konulu söyleşiye katıldı. Prizrenli sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşiyi izlemeye gelenler arasında Kosova Kamu Yönetimi Bakanı Mahir Yağcılar, T.C. Piriştine Büyükelçisi Kıvılcım Kılıç, T.C. Prizren Başkonsolosu Selen Evcit, Kosova Parlamentosu milletvekillerinden Fikrim Damka ve Müferra Şinik ile çok sayıda davetli katıldı.
Gecenin açılış konuşmasını yapan ve Hülya Koçyiğit’in Prizren’de bulunmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Başkonsolos Selen Evcit, “Prizren halkının sanata ve sanatçıya verdiği değere değinerek, başkonsolosluğumuzun açılış etkinliklerini sanat çerçevesinde gerçekleştirmek istedik. Sinema ve sergilerle dolu bir hafta olmasına çalıştık. Sanat ve sanatçının şehri Prizren’e de bu yakışır” dedi. Evcit daha sonra Hülya Koçyiğit’e teşekkür plaketi takdim etti.
Halkın yoğun ilgisi karşısında çok duygulandığını dile getiren Hülya Koçyiğit kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen Prizrenlileri kırmadı. Kendisini izlemeye gelenler arasında yer alan Kosova’da görev yapan Türk askerleriyle de fotoğraf çektiren Hülya Koçyiğit, kendisine teşekkür eden askerlerimize “asıl bizler size çok teşekkür ederiz” dedi.