Ana sayfa Dizi Haberleri Hümeyra geldi, Hatice gidiyor sanıldı ama meğer durum başkaymış! Kadın dizisinde ilginç şeyler oluyor!

Hümeyra geldi, Hatice gidiyor sanıldı ama meğer durum başkaymış! Kadın dizisinde ilginç şeyler oluyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Kadın, yeni sezonu heyecanla beklenen diziler arasında yer alıyor.

Dizinin tanıtımı bir kaç gün önce yayınlanmıştı. Bahar’ın bir kitap yazdığı ve hayat hikayesini anlattığı kitabı için bir konferans salonundaki konuşması, diziye heyecanı arttırdı.

Hümeyra’nın, Bahar’ı kitap yazmaya teşvik eden ve hayatında önemli bir dönüm noktası olan bir kişi olarak izleyeceğiz.

Hümeyra ile ilgili haberler gündeme gelmeye başladığında, pek çok kişi sosyal medyadan ‘Hümeyra geliyorsa, Hatice gidiyor’ şeklinde tahminler yürütmeye başlamıştı. Sezon finalindeki kazada kimin öldüğü hala bir muamma ama hemen herkesin aklında bu kişinin Hatice olacağı düşüncesi doğmuştu.

Ancak bir süre önce sosyal medyada ilginç bir durum yaşanmıştı.

Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Feyyaz Duman ve Bennu Yıldırımlar’ın oynadıkları Arif, Bahar, Sarp ve Hatice, yaşanan kaza sonrasında o arabadan nasıl çıkacağı merak konusuydu.

Tabii ki izleyici bu şoke eden sahnenin arkasından tahminlerini yaz boyunca da yürüttü. Ancak son dönemde Kadın dizisinin izleyenlerinin “Sarp yoksa ben de yokum!” şeklinde rest çeken kimi yorumları dikkat çekmeye başlamıştı.

Pek çok izleyicinin, Caner Cindoruk’un hayat verdiği Sarp’ın diziden ayrıldığı şeklinde bir fikre sahip olduğu ve bu durumu eleştirdikleri görülmekteydi.

İzleyicinin verdiği bu tepkilerin çok da boş olmadığı son çıkan bir haberle anlaşıldı!

Dizinin 3. sezon tanıtımında, Bahar’ın konuşma yaptığı salonda Sarp, Hatice ve Arif’in olmaması dikkat çekiyordu.

Peki bu 3 karaktere ne olacak? Kadın dizisi izleyicileri bu sorunun yanıtını merak ederken, Sarp karakterine hayat veren Caner Cindoruk’un başka diziler için isminin geçtiği ve görüşmeler yaptığı şeklindeki iddialar, herkesi çok şaşırttı!

Hümeyra geldi, Hatice gidiyor sanıldı ama meğer durum başkaymış! Kadın dizisinde ilginç şeyler oluyor! 7

Caner Cindoruk’un diziden ayrılıp ayrılmayacağı, ayrılacaksa da ne zaman olacağı belli değil. Ancak başka dizilerle görüşüyor olması, onun ya sezon başında ya da kısa bir süre sonra diziye veda edeceği anlamına da geliyor!

Cindoruk’un ismi, Güvercin dizisi ile anılmakta. Kulis bilgilerine göre, Caner Cindoruk başka dizilerle görüşmeye başlamış bile!

Hal böyle olunca sosyal medyada yeniden “Sarp yoksa biz de yokuz” sesleri yükselmeye başladı.

Bakalım bu söylenti sonrasında Kadın dizisinde nasıl bir son Sarp’ı bekliyor?