Ana sayfa Dizi Haberleri İbrahim Büyükak, Çok Güzel Hareketler’den Güldür Güldür Show’a geçti

İbrahim Büyükak, Çok Güzel Hareketler’den Güldür Güldür Show’a geçti

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir döneme damgasını vuran Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibinin içinde yer alan isimlerden birisi de İbrahim Büyükak idi… Ünlü oyuncu bu programdaki sekeçlerle tanındı ve çok sevildi. Bugünlere de gelişinde programın rolü çok büyük olmuştu. Büyükak, Pazar akşamı Çok Güzel Hareketler’in yeni versiyonuna Büşra Pekin ile birlikte konuk oldu.

21 Şubat’da Bayi Toplantısı isimli filmi vizyona çıkacak olan Büyükak, kendini televizyon ekranlarında göstererek bir anlamda filminin de tanıtımını yapmış oldu.

İbrahim Büyükak, Çok Güzel Hareketler'den Güldür Güldür Show'a geçti 7

BKM imzalı Bayi Toplantısı filmini yine BKM imzalı Çok Güzel Hareketler 2 ile bu şekilde tanıtan İbrahim Büyükak, hızılı alamadı. Bu sefer de Güldür Güldür Show’da ortaya çıktı.

Büyükak’ın da yer alacağı Güldür Güldür Show’un yeni bölümü 21 Şubat Cuma akşamı Show TV’de yayınlanacak.Hemen hatırlatalım Güldür Güldür Show da bir BKM yapımıdır.

Sonuç olarak Bayi Toplantısı filminin başarısı için ekranın gülümseten programlarında İbrahim Büyükak kendini göstererek iyi bir reklam yapmış oldu.