Ana sayfa Dizi Fragmanları Zümrüdüanka dizisinde kurşuna karşı yürek galip gelecek!

Zümrüdüanka dizisinde kurşuna karşı yürek galip gelecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zümrüdüanka dizisi 5.yeni bölümü ile 23 Şubat Pazar günü izleyicilerle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde çok önemli anlar yaşanacak. Yayınlanan fragmanda polis tarafından tutuklanmak üzere iken kurşunlara hedef olan Serhat Demirkan, yüreğinin ne kadar büyük olduğunu sergileyen hareketi ile dikkat çekecek.

Kurşuna karşı yüreğini ortaya koyan Serhat, vuruldu peki ne olacak? Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın başrollerinde yer aldığı dizi Cumartesi günlerinin en çok izlenen ikinci dizisi olmayı başardı.Reytingleri de çok iyi geldi ve önümüzdeki haftalarda birincilik için bile iddiasını ortaya koyabilir.

Zümrüdüanka 5.bölümde Serhat’ın başını yakan Abbas’a yönelik tepkiler var. Ancak birçok izleyici de kötü karakterin diziyi izlettiğini belirtiyor ve Abbas’ın bu kötülüklerinin diziye de büyük bir katkısının bulunduğu konusunda hem fikir…

Bir de Serhat’ın aynı yerden iknici kez vurulduğunu belirten dizi takipçileri bunun sebebini de merak ediyor. İşte 5.bölüm fragmanı: