Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İbrahim Büyükak’tan oğluyla ilgili şaşırtan itiraf; Eleştirdiğim insanlardan bin beter oldum!..

İbrahim Büyükak’tan oğluyla ilgili şaşırtan itiraf; Eleştirdiğim insanlardan bin beter oldum!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- 2018 yılında çocukluk aşkı Nurdan Beşen ile evlenen oyuncu İbrahim Büyükak geçtiğimiz Haziran ayında baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı.

Ünlü oyuncunun oğlu Aslan Oktay 10  aylık oldu. Instagram hesabından sık sık oğluyla birlikte oyun oynadığı zamanlardan  paylaşımlarda bulunan oyuncu, yoğun iş temposunda oğlunu çok özlediğini de dile getiriyor.

Ünlü komedyen İbrahim Büyükak, oğlu Aslan Oktay hakkında çarpıcı itiraflarda bulundu. Büyükak’ın oğluyla ilgili yaptığı açıklama hayranlarını duygulandırdı. İbrahim Büyükak basın mensuplarının, ‘Bebek hayatınızda neleri değiştirdi?’ sorusuna duygusal bir yanıt verdi.

İbrahim Büyükak'tan oğluyla ilgili şaşırtan itiraf; Eleştirdiğim insanlardan bin beter oldum!.. 20

İbrahim Büyükak, baba olunca hayatında nelerin değiştiğini şu sözlerle anlattı; “Anne baba olmak bambaşka bir evrenin içine girmekmiş ve anlatılan bütün klişeler gerçekmiş. Eskiden çocuklarını anlatan arkadaşlarımın yanında çok sıkılırdım. Hepsinden özür diliyorum. Eleştirdiğim insanlardan bin beter oldum.

Acayip bir delirme hali, acayip bir tecrübe. Çocuğunuz olunca büyük bir endişe halinin içine giriyorsunuz. Ki daha on aylık. Daha yılları var. Şimdi bile gözümden sakınıyorum. O yüzden babamı şu an çok iyi anlıyorum.”

İbrahim Büyükak, yoğun çalıştığı dönemlerde oğlunu özlediği için zaman zaman küçük Aslan Oktay’ı sete de götürüyor.