Ana sayfa Dizi Haberleri Disney Plus’ın sete çıkacak sıradaki yapımı Timuçin Esen’li Gri olacak!

Disney Plus’ın sete çıkacak sıradaki yapımı Timuçin Esen’li Gri olacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Türkiye’deki yayınını başlatacağı 14 Haziran izin geri sayıma devam eden Disney Plus’ın agresif stratejisi devam ediyor. Platformda yayınlanacak Gri dizisinin başrolü için Timuçin Esen’le anlaşılırken yapım, platformun çekime başlayacak sıradaki dizisi olacak.

Türkiye’deki yayınına başlamadan daha aylar önce çok sert bir stratejiyle piyasaya giren Disney Plus bugüne kadar Türkiye’nin en ünlü oyuncu ve yönetmenleriyle anlaşma yaptı. Platform 14 Haziran’da Türkiye’deki yayınına başlayacak. Bu arada anlaşılan oyuncularla çekilecek diziler de yavaş yavaş sete çıkmaya başlıyor.

Platformun sete çıkacak sıradaki dizisi görünüşe göre Gri olacak. Başrol için Timuçin Esen’le anlaşılan dizinin okuma provalarının çok yakında yapılacağı, ardından sete çıkacağı belirtiliyor. Vatanım Sensin, Muhteşem Yüzyıl, Yabancı Damat gibi başarılı yapımlara imza atan Taylan Biraderler’in yöneteceği dizide Alican Yücesoy da rol alacak. Timuçin Esen’in Kenan karakterini canlandıracağı dizide Alican Yücesoy ise Bora karakteriyle izleyici karşısına geçecek.

Disney Plus’ın sete çıkacak sıradaki yapımı Timuçin Esen’li Gri olacak! 7

Konusu hakkında bilgi verilmeyen Gri dizisinde başrol teklifi önce, çok uzun süredir setlerden uzak olan Kenan İmirzalıoğlu’na gitmişti. Ancak İmirzalıoğlu projede yer almak istememişti. Ardın başrol oyuncusu için anlaşılan isim, en son Hekimoğlu dizisinde izlediğimiz başarılı oyuncu Timuçin Esen oldu.

Bugüne kadar birçok oyuncuyla anlaşma imzalayan ancak henüz çok az dizisi sete çıkan Disney Plus’ta, işin bu kısmında işler yavaş gidiyor gibi görünüyor. Platformun Türkiye’de ilk anlaştığı oyuncu olan Engin Akyürek’in başrolünü İrem Helvacıoğlu ile paylaştığı Kaçış dizisi, çekimleri tamamlanan ilk yapım oldu.

Kaçış’ın ardından başrollerinde Demet Özdemir, Hafsanur Sancaktutan ve Buğra Gülsoy’un yer aldığı Dünyayla Benim Aramda’nın çekimleri başladı. Romantik komedi türündeki dizinin çekimleri halen devam ediyor. Gelen bilgilere göre Disney Plus’ın sete çıkacak sıradaki dizisi de Gri olacak.