Ana sayfa Sosyal Medya İbrahim Çelikkol partneri Demet Özdemir’e tek söz söyledi, reytinglerde patlama yaptı

İbrahim Çelikkol partneri Demet Özdemir’e tek söz söyledi, reytinglerde patlama yaptı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında Çarşamba akşamları yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep ve Mehdi karakterlerine hayat veren Demet Özdemir ile İbrahim Çelikkol, sette de çok iyi anlaşıyor. Özel hayatlarında da birbirleri ile iletişimleri olan ikili, uyumları ve yüksek enerjileri ile göz dolduruyor.

İbrahim Çelikkol’un sette herkese babacan bir tavırla yaklaşmasından kendisinin de memnun olduğunu daha önce bir röportajında anlatan Demet Özdemir, partneri ile adeta abi-kardeş gibi bir hava yansıtıyor… Mihre Mutlu ile evli olan ve bir de oğlu bulunan İbrahim Çelikkol, rol arkadaşı ile olan dostluğunu sosyal medyada da sergiledi.

İki ünlü ismin dizideki partnerliğinin yanı sıra sosyal medyada bu şekilde sıcak mesajlar yollamaları da dostluğun ve arkadaşlığın ne kadar değerli olduğunu bir kez daha ortaya koydu. 20 Kasım Cuma günü ikili yaptıkları paylaşımlarla göz doldurdu.

Gökkuşağını arkasına alarak paylaşımda bulunan Demet Özdemir, fotoğrafı çeken partnerini etiketleyerek aşağıdaki paylaşımı yaptı.

???? @ibrahimcelikkol41 rocksssss????

blank

İbrahim Çelikkol ise gökkuşağını arkasına alan bir başka pozu yayınladı ve partnerine olan sevgisini de kelimelere döktü.

Çelikkol’un bu mesajı hayranlardan da büyük beğeni aldı.

Seni o kadar çokkkkk seviyorum ki ????@1demetozdemir

blank

İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in sosyal medyadaki bu karşılıklı etkileşimleri hayranlarının o kadar çok hoşuna gitti ki, hem beğeni hem de iltifatlar peş peşe geldi.

Ayrıca internet üzerinde de ikilinin bu halleri adeta reyting patlaması yaptırdı.

Google’da her iki oyuncuyla ilgili yayınlanan haberler arasında İbrahim Çelikkol’un partnerine olan sevgisini ifade ettiği paylaşımla ilgili haberler yoğun bir şekilde ilgi gördü.

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol, Çarşamba akşamı dizinin eski bölümlerine nazaran çok daha yüksek reytingler almasıyla büyük mutluluk yaşamıştı.

İkilinin sosyal medyadaki bu etkileşimi de hayranlardan büyük ilgi gördü ve google aramalarında bu içerik öne çıktı.