Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir bombayı patlattı, doyamıyoruz o halini izlemeye!

Demet Özdemir bombayı patlattı, doyamıyoruz o halini izlemeye!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterine hayat veren ünlü oyuncu Demet Özdemir’in dans konusunda ne kadar yetenekli olduğunu bilmeyen yoktur. Oyuncu modern danslar konusunda eğitim de aldı ve kıvraklığı ile de hayranlarından her paylaşımında övgü üstüne övgü alıyor.

Daha önce yeni bir dans videosu sözü veren Demet Özdemir, bunun için çalışma yapması gerektiğini ve zamana ihtiyacı olduğunu söylemişti. Oyuncu, koreograf dansçı arkadaşı Onur Alp ile 10 dakikada nasıl bir koreografi yapılır bunu sergiledi. Onur Alp ve Demet Özdemir instagram hesaplarından kısa videoyu yayınladı.

Alp, “Hawaii, 10 dakikada nasıl koreografi yapılır adlı çalışmamız olsun bu” diyerek videoyu paylaşırken, Demet Özdemir ise bir mesaj yazmadı. İkilinin dansı ise büyük ilgi gördü.

 

Sosyal medyada yüzbinlerce kez izlenen video için birçok yorum da yapıldı. “İzlemeye doyamıyoruz” diye yorum bırakan takipçiler, Demet Özdemir’in verdiği sözü tuttuğunu belirten yorumlarda da bulundu.

Kıvrak dansıyla yine sosyal medya takipçilerini kendisine hayran bırakan ünlü oyuncu, güzel iltifatlar aldı.

Demet Özdemir ayrıca, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin son bölümünde de oyun havalarında çok iyi performans sergilemiş ve partneri İbrahim Çelikkol ile birlikte yine hayranlarını şaşırtmıştı.

Sosyal medyada bu görüntüler de çok konuşuldu. Hem Demet Özdemir’in göbek attığı anlar hem de İbrahim Çelikkol’un başarılı zeybek havası, izleyicileri fazlasıyla coşturdu.