Ana sayfa Sosyal Medya İbrahim Çelikkol talihsizlik ile başladığı Bir Zamanlar Çukurova’da büyük bir yükü omuzladı!

İbrahim Çelikkol talihsizlik ile başladığı Bir Zamanlar Çukurova’da büyük bir yükü omuzladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol’un kariyeri açısında önemli bir sınav daha geldi… 3 sezon başarıyla devam eden Bir Zamanlar Çukurova dizisine katılan oyuncu, yeni dönemi adeta sırtında taşımak durumunda kalacak.

Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Murat Ünalmış diziye veda eden 3 başrol oyuncusu oldu. Ayrıca Kerem Alışık’ın da dördüncü sezonun başlarında ayrılması bekleniyor. Bu durumda Hilal Altınbilek dışında eskiden gelen başrol oyuncusu kalmayacak. Geçen sezon diziye katılan Furkan Palalı ile birlikte İbrahim Çelikkol yeni başroller olarak öne çıkacak.

Bir Zamanlar Çukurova dizisine talihsizlik ile başlayan İbrahim Çelikkol’u Adana havası çarpmıştı. Ünlü oyuncu, setin ilk günlerinde sağlık sorunları ile uğraştı. Sonrasında sete çıkan oyuncu yeni karakteri Hakan Gümüşoğlu ile de dikkatleri hemen çekti.

The Serpent dizisindeki başrol karakteri Charles Sobhraj’a benzetilen İbrahim Çelikkol’un yeni imajı da fragman ile ortaya çıktı.

İbrahim Çelikkol talihsizlik ile başladığı Bir Zamanlar Çukurova'da büyük bir yükü omuzladı! 7

113. bölümü ile birlikte 9 Eylül Perşembe akşamı yeni sezona başlayacak olan dizinin sürükleyici ismi İbrahim Çelikkol olacak.

Adeta omuzuna büyük bir yük alan oyuncu için riskli bir durum bu… Zira, hem Camdaki Kız dizisinin heyecanla beklenen ikinci sezonu hem de TRT1’in Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisini perşembe gününe koyması Bir Zamanlar Çukurova için iyi olmadı.

Camdaki Kız geçen sezon AB ve ABC1 kategorilerinde birinciliği ele geçirmişti. Barbaroslar dizisinin de yeni dönemde tüm kişiler kategorisinde ve belki de tüm kategorilerde birinci olma ihtimali çok yüksek.

Bir Zamanlar Çukurova, üçüncü sezonu başarıyla tamamladı ama dördüncü sezon bir hayli zor geçecek. İbrahim Çelikkol işte bu zorlu ortamda dizinin kurtarıcı tek ismi olarak öne çıkıyor. Oyuncu adına oldukça zorlu bir dönemin de başladığını söyleyebiliriz.