Ana sayfa Sosyal Medya Buğra Gülsoy’un yeni dizi tercihi hayranlarını mutlu etti!

Buğra Gülsoy’un yeni dizi tercihi hayranlarını mutlu etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Buğra Gülsoy, bir sezon süren Kızım ve kısa süreli olan Azize isimli dizilerden sonra geçen sezon TRT1 ekranındaydı. Büyük Selçuklu Devleti’nin güçlü hükümdarı Sultan Melikşah’ı canlandıran ünlü oyuncu hayranlarını mest etti.

Uyanış Büyük Selçuklu isimli dizi geçen sezona adeta damgasını vurdu. Buğra Gülsoy da dizinin en etkili ismi olarak öne çıktı. Ancak hikayenin geriye doğru işleyecek olması ve Alparslan projesinde Mehmet Özgür dışında kimsenin yer almayacağının ortaya çıkması büyük hayal kırıklığı olmuştu.

Birçok dizi hayranı ünlü oyuncuların büyük emekler vererek diziyi geniş kitlelere izlettirdiğini ve tek sezonluk bir macera olmasının da onların bu emeklerine haksızlık olduğu değerlendirmeleri yaptı. En çok da Buğra Gülsoy hayranları isyandaydı. Zira Uyanış Büyük Selçuklu dizisi büyük reytingler elde edip çok başarılı bir sezon geçirdiyse bunda Buğra Gülsoy en büyük pay sahiplerinden birisiydi.

Buğra Gülsoy'un yeni dizi tercihi hayranlarını mutlu etti! 7

Ancak Alparslan dizisinde artık kadronun mecburen değişmesi ve Buğra Gülsoy’un da ne yapacağının bilinmemesi hayranlarını üzmüştü. Gelen haberler ise ünlü oyuncunun çok etkili yeni bir dizi projesi ile anlaştığını gösteriyor.

Hazal Kaya’nın Bizim Hikaye’den sonra yeniden televizyon ekranına döneceği yeni dizide erkek başrol olarak Buğra Gülsoy ile anlaşma yapıldı.

Medyapım tarafından hazırlıkları süren yeni dizi merak konusu oldu. Oasis dizisinin uyarlaması olarak Fox TV için hazırlanacak olan yeni dizide Hazal Kaya ile Buğra Gülsoy uyumu da çok merak ediliyor.

Dizinin ismi İmkansız olarak belirlendi. Yeni sezonun farklı yapımlarından birisi olması beklenen dizinin başrol seçimi hayranları çok memnun etti.