Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İbrahim Kutluay, eski eşi Demet Şener’in iddialarına canlı yayında yanıt verdi!

İbrahim Kutluay, eski eşi Demet Şener’in iddialarına canlı yayında yanıt verdi!

tarafından ker_def

İbrahim Kutluay’dan Canlı Yayın’da Demet Şener’in İddiaları Hakkında Açıklama!

TV8’de yayınlanan “Gel Konuşalım” programına telefonla bağlanan İbrahim Kutluay, hakkında çıkan iddiaları kesin bir dille yalanladı. Kutluay, boşanma davası itibariyle çocuklarına ve eşine tedbir nafakası ödediğini, anlaşmalı boşanma sonrası ise bu ödemeye devam ettiğini söyleyerek çocuklarının okul taksitleri de dahil olmak üzere tüm ihtiyaçlarını karşıladığını belirtti.

Çocuklarına olan hassasiyetini dile getiren Kutluay, daima çocuklarıyla birlikte olduğunu ve onları bir gün bile mağdur etmediğini söylerken, Demet Şener’in açıklamalarının doğruyu yansıtmadığını dile getirdi. Kutluay, çocukları doğduğu günden itibaren onların sigortasını ödemeye başladığını ve çocuklarının sigortasının iptal olmadığını açıkladı.

Ayrıca, İbrahim Kutluay anlaşmalı boşanma sonrası Demet Şener’e nakit olarak 3 Milyon TL ödediğini, çocuklarının tüm masraflarını da yine kendisinin karşıladığını ve nafaka ödemelerini günü gününe yaptığını açıkladı.

Kimseyle polemiğe girmek istemediğini söyleyen Kutluay, çocukları üzerinden mağduriyet yaratılmaya çalışıldığı için açıklama yapma gereği duyduğunu belirtt