Ana sayfa Dizi Haberleri İçerde, Çukur ve Üç Kuruş’tan sonra Show TV’nin yeni fenomen dizisi Aile ile sarsılmaya hazır olun!

İçerde, Çukur ve Üç Kuruş’tan sonra Show TV’nin yeni fenomen dizisi Aile ile sarsılmaya hazır olun!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2016 yılının Eylül ayında ekrana gelmeye başlayan İçerde dizisi, 39 bölüm yayınlanmış ve 1 sezon sürmüştü. Pazartesi akşamları ekrana gelen dizi, fenomen bir yapım olarak hala konuşuluyor. Kanal, bu dizinin ardından bir sonraki sezon Çukur dizisini ekrana getirmeye başlamıştı. Dizi, 4 sezon süren ve televizyon tarihimize adını yazdıran bir yapım oldu. Fenomen bir dizi olarak hem karakterleriyle hem de konusuyla izleyenlerin uzun yıllar unutamayacağı bir proje olarak şimdiden konuşuluyor.

Çukur dizisinden sonra geçtiğimiz sezon da Show TV’de Üç Kuruş dizisi ekrana geldi. Bir sezon süren dizi her ne kadar İçerde ve Çukur’un etkisini sürdüremese de Pazartesi akşamları ekrana gelerek kanalın aynı gündeki iddiasını sürdürdü.

Yeni sezonda ise Aile dizisi, kanalın iddialı yapımı olarak lanse edilmekte. Dizinin senaryosunu, daha önce Kiraz Mevsimi, Söz, Yarım Kalan Aşklar, Maraşlı, İlk ve Son dizileriyle birlikte Disney Plus’ta yayınlanacak ve başrolünde Pınar Deniz ile Uraz Kaygılaroğlu’nun oynadığı Avcı dizisinin de senaryosunu yazan Hakan Bonomo yazıyor. Bu yönüyle de Show TV’nin yeni dizisi Aile’nin farklı bir yapım olacağı ve yine fenomen bir dizi olarak ekrana geleceği anlaşılmakta.

İçerde, Çukur ve Üç Kuruş'tan sonra Show TV'nin yeni fenomen dizisi Aile ile sarsılmaya hazır olun! 11

Aile dizisi, İçerde, Çukur ve Üç Kuruş dizilerine de imza atan Ay Yapım’ın projesi. Geniş bir kadro ile diğer üç dizi gibi izleyenleri ekran başına kilitleyecek bir yapımın gelmekte olduğu anlaşılıyor. Çukur’un yarattığı ancak tam olarak Üç Kuruş’un sürdüremediği etkileşimi, bu kez Aile dizisinde izleyenlerin bulup bulamayacağı merak konusu.

İçerde, Çukur ve Üç Kuruş'tan sonra Show TV'nin yeni fenomen dizisi Aile ile sarsılmaya hazır olun! 12

Diziyle ilgili bazı oyuncuların isimleri geçse de henüz bir netlik oluşmuş değil. Haziran ayında Netflix’te yayınlanan Kuş Uçuşu dizisiyle konuşulan ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol’un ismi diziyle anılmıştı. Yine, Kadın dizisinin ardından televizyon dizilerinde rol almayan Özge Özpirinçci de Aile dizisi ile anılıyor.

İçerde, Çukur ve Üç Kuruş'tan sonra Show TV'nin yeni fenomen dizisi Aile ile sarsılmaya hazır olun! 13

Şu an için oyuncu seçimleri netleşmese de işin içinde Ay Yapım’ın ve başarılı senarist Hakan Bonomo’nun olması, iddiayı ortaya koyuyor!  Aile’nin, geleneği bozmayarak Pazartesi akşamları yayınlanması da muhtemel…

Ay Yapım’ın İçerde, Çukur ve Üç Kuruş ile izlediği stratejinin devamı olarak ekrana gelmesi beklenen Aile dizisinin de bu sıralamayı sürdürmesi ve Pazartesi akşamlarının yeni fenomeni olması büyük ihtimal…

Ancak Aile dizisi için bir handikap da bu noktada başlıyor! Üç Kuruş dizisi de büyük beklentiler yaratılarak İçerde ve Çukur’un devamı olarak sunulmuştu. İzleyici, Üç Kuruş’ta diğer iki dizi kadar etkili bir izleme eğilimine girmediği gibi, sosyal medyada da aynı etkiyi yaratamadı dizi.

İçerde, Çukur ve Üç Kuruş'tan sonra Show TV'nin yeni fenomen dizisi Aile ile sarsılmaya hazır olun! 14

Bir yönüyle de Çukur’un devamı olarak lanse edilmesinin bunda etkisi olduğu konuşuldu sezon boyunca. Yaratılan büyük beklentiden sonra dizinin İçerde ve Çukur’la kıyaslanması durumu söz konusu oldu. Ancak kendi içinde başka bir izleyici grubunu da yakalayacak bir dizi, bu beklentiyle birlikte yaratılan atmosfere karşılık veremedi. Bu da ilginin giderek düşmesine neden oldu.

Şimdi benzer bir durumun Aile dizisi için de yaşanması muhtemel. Henüz yapım tarafından dillendirilmese de Ay Yapım ve Hakan Bonomo imzaları, Aile dizisinin de aynı gelenekten geleceği ve beklentiyi yükselteceği yönünde tahminleri doğuruyor.

İçerde, Çukur ve Üç Kuruş'tan sonra Show TV'nin yeni fenomen dizisi Aile ile sarsılmaya hazır olun! 15

Yapımcı firmanın stratejisi bu nedenle merak konusu. Üç Kuruş ile yaşanan sürecin, Aile dizisi için planları başka türlü kurma noktasına da getirebilir kanalı ve yapımı.

Çukur gibi fenomen bir diziden sonra gelen ve devamı gibi gösterilecek olan yapımların, çok daha büyük bir iddiayı barındırması da beklenir doğal olarak. Ahmet Katıksız’ın yönetmenliğini üstleneceği diziyle ilgili iddia, kadronun belli olması ve tabii lanse ediliş şekliyle de ortaya konulacaktır yakın zamanda.