Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, masal gibi düğününün ardından masal kitaplarındaki gibi son sözü de söyledi!

Demet Özdemir, masal gibi düğününün ardından masal kitaplarındaki gibi son sözü de söyledi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinin merakla beklenen düğünü, 28 Ağustos akşamı yapıldı. Düğünleri için uzun süredir en ince detayına kadar hazırlık yapan çift, sonunda tüm sevdiklerinin yer aldığı bir davetle evlendiler. Demet Özdemir, nikahta, düğün sırasında ve after part için özel olarak hazırlanan üç gelinlik giydi.

After Party’de çılgınca eğlenen çift ve arkadaşları, geçeden pek çok video ve fotoğraf paylaşımı ile adeta sosyal medyayı sarstılar! Bir kaç gündür sürekli konuşulan ve gündemden düşmeyen çiftin evliliği sonrasında pek çok fotoğraf ve video, sosyal medyada yorumlandı. Çiftin yerli ve yabancı hayranları, merakla bu paylaşımları takip ettiler.

Sevgililer Günü’nde yapılan evlilik teklifinin ardından çift, Haziran ayında ailelerinin bulunduğu küçük bir isteme töreninde nişanlanmışlardı. Erkenci Kuş dizisinden sonra şöhreti yakalayan Demet Özdemir, üç farklı gelinliği ile hayranlarının beğenisini kazandı.

Demet Özdemir, masal gibi düğününün ardından masal kitaplarındaki gibi son sözü de söyledi! 8

Pek çok ünlü ismin de konuk olduğu düğünden iki gün sonra Demet Özdemir, instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti.

Adeta peri masalındaki gibi bir düğünle evlenen Demet Özdemir, masal kitaplarının sonundaki o nostaljik cümle ile mutluluğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Demet Özdemir, masal gibi düğününün ardından masal kitaplarındaki gibi son sözü de söyledi! 9

Özdemir, prens ve prensesin birbirlerine kavuşup evlendikleri her masalın sonunda ‘Ve sonsuza dek mutlu yaşamışlar’ sözüyle, kendi masallarına dair dileğini de ortaya koymuş oldu…