Ana sayfa Dizi Haberleri İçerde dizisinden 5 yıl sonra gelen ilginç haber! Uyarlaması yapılacak!

İçerde dizisinden 5 yıl sonra gelen ilginç haber! Uyarlaması yapılacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenmişti İçerde dizisi. Adeta fenomen bir dizi haline gelen İçerde, aynı zamanda Aras Bulut İynemli ve Çağatay Ulusoy’un da kariyerlerinde büyük bir sıçrama yaşadıkları dizi olarak anılıyor. İki oyuncuyu yapımcılar için daha da gözde isimler haline getiren İçerde, oyunculuklar kadar hikayesi ile de çok konuşulan bir yapım olmuştu.

2016-2017 yıllarında Ay Yapım tarafından çekilen İçerde, hala konuşuluyor ve diziyi izleyenlerin uzun süre de hafızalarından silinmeyecek bir proje olarak hatırlanıyor. Aynı zamanda dizide rol alan Bensu Soral’ın da büyük bir kesim tarafından tanınmasını sağlayan bir dizi olarak onun da kariyerinde önemli bir yerde duruyor.

Polisiye gerilim türündeki dizi, 2016’da yayınlanmaya başlamış ve bir sezon sürerek 39. bölümde final yapmıştı. Dizide genç oyuncuların yanı sıra Çetin Tekindor, Mustafa Uğurlu, Nihal Koldaş gibi usta oyuncular ve yine Rıza Kocaoğlu, Damla Colbay, Yıldıray Şahinler gibi dikkat çekici isimler de rol alıyordu.

İçerde dizisinden 5 yıl sonra gelen ilginç haber! Uyarlaması yapılacak! 9

Türkiye’de büyük iz bırakan İçerde dizisi, yurt dışında da pek çok ülkede aynı etkiyi gösterdi. Genelde yabancı dizilerden uyarlama yapılmasına alışmış bir televizyon izleyici kitlesi olarak Türkiye’de bu durum kanıksandı. Fakat bu kez İçerde dizisi, bir ülkede uyarlanmaya hazırlanıyor. Aslında İçerde dizisi de Oscar ödüllü Amerikan yapımı Köstebek dizisinden uyarlanmıştı. Fakat Romanya’da orijinal dizi Köstebek’ten hikayeyi uyarlamak yerine, Türkiye’deki uyarlaması olan İçerde’den uyarlamasının tercih edilmesi de ilginç bir durum oluşturdu…

Dizinin Romanya’ya uyarlanacağı yakın zamanda öğrenildi. Dizi, Romen oyuncularla yeniden çekilecek. Aradan geçen 5 yılın ardından İçerde dizisi, bu kez de Romanya uyarlaması ile konuşulacak önümüzdeki günlerde.

İçerde dizisinden 5 yıl sonra gelen ilginç haber! Uyarlaması yapılacak! 10

İzleyenler için özel bir yere sahip olan İçerde dizisinin yönetmenliğini Uluç Bayraktar üstlenmişti. Tek bir sezon yayınlanmasına karşılık İçerde, çok izlenmiş ve ardından gelen Çukur dizisi de aynı etkiyi yaşatmıştı. Ve tabii Üç Kuruş dizisi de Show TV’nin süregelen dizisi olarak gündeme gelmişti.

İçerde dizisinin konusu şöyleydi: Sarp Yılmaz, polis okulunu birinci olarak bitirmiştir. Dizi okulun mezuniyet töreniyle başlamaktadır. Sarp’ın daha önce kaçırılan ikiz kardeşi Umut daha sonraki adıyla Mert’de aynı polis okulunda eğitim görmektedir. Mert hayatında giren Melek’in sayesinde sokaklardan kurtulmuş ve polis okuluna başlamıştır. Sarp ve Umut’un babalarının yıllar önce işlemediği bir suç yüzünden ellerine kelepçe takılarak götürülmesine tanıklık etmeleri hayatlarında yaşadıkları büyük trajedilerden biri olmuştur.

İçerde dizisinden 5 yıl sonra gelen ilginç haber! Uyarlaması yapılacak! 11

Babalarının hapse atılmasından sonra Umut’un kaçırılması iki kardeş arasındaki bağı tamamen koparmasa da yıllar sonra her ikisi de polis olmayı seçerek aynı okulda birbirlerinden habersiz bir şekilde buluşmuşlardır. Polis Akademisi’nin mezuniyet töreni geldiğinde ise Sarp’ın hocası Yusuf Kaya, Sarp’ın babasının kötü niyetli oyunlarını gözler önüne sererek meydan okur. Okuldan atılacağını son anda öğrenen Sarp ise hocasına törende silah çekmiş ve daha sonra hapse girmiştir. Sarp’ı savunmaya gelen avukat zamanında kardeşi Mert’e yardım eden Melek’tir. Sarp’ın hapse girmesiyle Mert artık ikinci plandadır ve daha da göz önündedir. Hapisten çıkan Sarp ise kötü niyetli adamların en güvendiği isimlerden biri haline gelmiştir.