Ana sayfa Dizi Haberleri İçimin yağları eridi! Benim Adım Melek’teki o sahneyi döndürüp döndürüp baştan izliyorlar!

İçimin yağları eridi! Benim Adım Melek’teki o sahneyi döndürüp döndürüp baştan izliyorlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları izleyicilerle TRT1 ekranında buluşmakta olan Benim Adım Melek dizisi, başarılı ikinci sezon performansı ile göz dolduruyor. Dizinin yeni bölümü de dün akşam yayınlandı. Hikayesinin güçlü ilerlemesi ile dikkat çeken dizide Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin oyunculuk performanslarına da övgü büyük…

Melek karakterine hayat veren Nehir Erdoğan, dizinin sürükleyen ismi… Kutsi ile naif ve vicdanlı bir karakter olan Halil ile ekranda. Oyuncu, bu rolü de çok başarılı şekilde canlandırıyor. Kutsi’nin sesiyle de diziye renk kattığını hemen hatırlatalım. Benim Adım Melek dizisinin 38. bölümünde Halil’in bir sahnesi vardı ki, izleyiciler o anları internet ortamında döndürüp döndürüp baştan izliyor.

Halil’in izleyicilerin içinin yağını erittiği o sahne aslında şiddet içeriyor. Ancak, kötü karakterlere yönelik şiddetin dizilerde izleyiciler tarafından hoş görülmesi de artık bilindik bir durum… Sosyal medyada da Halil’in dayak attığı anlar izleyenlerin favorisi oldu…

Dizide Kaan Çakır’ın canlandırdığı Alpay ile Kadim Yaşar’ın canlandırdığı Kenan karakterlerine yönelik büyük bir tepki var. İkisi de kötülüğün beslediği karakterler. İki usta oyuncu da başarılı performansları ile izleyicilerin bu karakterlerden nefret etmesini sağlamış durumda.

İçimin yağları eridi! Benim Adım Melek'teki o sahneyi döndürüp döndürüp baştan izliyorlar! 7

Ailesine acılar çektiren Alpay ile oğlu Adnan’ın ölümünden sonra intikam hırsı ile yanıp tutuşan Kenan karakterlerinin yaptıkları artık izleyicilerin canına tak etmişti. İşte tam da böyle bir anda dizinin 38. bölümünde Halil, iki karakteri de fena benzetti.

Handa çıkan kavgada Halil önce Alpay’ı haşladı ardından da Kenan’a okkalı bir yumruk attı. Ekran başında şiddet sahnelerine yönelik sosyal medyada tepkiler, bu sefer tersinden yaşandı. İki kötü karakterin dayak yemesi, izleyicileri mutlu etti.

“İçimizin yağları eridi, sık sık yap bunu Halil” diye yorum yapan izleyiciler, Halil’in kimsenin yapamadığını yaptığını ve iki karakterin de bunu çoktan hak ettiğini belirten yorumlar yaptı.

“Fazlasını hak eddip azını yaşıyorsunuz” şekilndeki söz de Alpay ve Kenan için söylenecek en güzel ifadelerden birisi olarak akıllara yazıldı.

İşte izleyicilerin “döndürüp döndünüp baştan izliyoruz” diyerek sosyal medyada keyiflendiklerini belirttikleri o dayak sahnesi: