Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’dan Uğur Güneş’in ayrılacağı iddiası şok etti! Yılmaz’a ne olacak?

Bir Zamanlar Çukurova’dan Uğur Güneş’in ayrılacağı iddiası şok etti! Yılmaz’a ne olacak?

tarafından zk zk

atv’nin sevilen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da geçtiğimiz hafta Hünkar, Behice tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü. Vahide Perçin’in diziden ayrılmak istemesi nedeniyle karakterin hikayesine son verildi. Bu akşam yayınlanacak olan 71. bölüme ise Hünkar’ın cenazesi damgasını vuracak ve göz yaşları sel olacak.

İzleyici, daha Hünkar’ın ayrılığına alışamadan gelen bir başka iddia ise kafaları karıştırdı! Dizinin bir başka başrol oyuncusunun da ayrılacağı ileri sürülmekte. Bir Zamanlar Çukurova’nın kilit karakterlerinden Yılmaz’ın da diziye veda edeceği konuşuluyor.

Uğur Güneş’in diziden kendi isteğiyle ayrılmak istediği şeklindeki kulis bilgisi doğru çıkarsa, 7 bölüm sonra Yılmaz karakteri artık Bir Zamanlar Çukurova’da olmayacak!

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın tv100’deki haberinde yer alan iddiaya göre Kerem Alışık ile anlaşamayan Uğur Güneş’in diziden ayrılmak istediği ve 77. bölümde çıkacağı ifade ediliyor.

“Dikkat haberde spoiler var” başlığıyla yayınlanan haberdeki detaylar çok şaşırttı!

Dizide kilit bir karakteri olan Yılmaz’ı oynayan Uğur Güneş’in diziden ayrılacağı iddiası herkesi şaşkına çevirirken,
sözleşmesi biten Güneş’in uzun süredir eski sevgilisi Hilal Altınbilek yüzünden Kerem Alışık’la yaşadığı husumetten dolayı projeden ayrılmak istediği şeklinde bir iddia dillendirilmekte.

Bir Zamanlar Çukurova'dan Uğur Güneş'in ayrılacağı iddiası şok etti! Yılmaz'a ne olacak? 7

Konuyla ilgili bilgiler şimdilik böyle… Bakalım bu kulis bilgisinin ardından neler yaşanacak? İzleyip göreceğiz…