Ana sayfa Dizi Haberleri İddialar doğru çıkarsa, Can Yaman ile Hande Erçel partnerliği büyük olay olur!

İddialar doğru çıkarsa, Can Yaman ile Hande Erçel partnerliği büyük olay olur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Erçel, Sen Çal Kapımı isimli dizide başrolde yer aldı. Kerem Bürsin ile Hande Erçel ikilisi önce dizide çok iyi bir çift oldu, sonra da gerçek hayatta aşklarını doyasıya yaşadı. Ancak ikilinin ayrılıkları da hayranlarını bir hayli üzdü.

Sen Çal Kapımı dizisi 52. bölümü ile birlikte 8 Eylül 2021 tarihinde son kez ekrana geldi. O dönemde sette yapılan röportajda dizinin uzamasının planlandığı ama Hande Erçel’in bunu kabul etmediği ortaya çıkmıştı. Birçok dizi hayranı gibi Fox TV’nin de diziyi uzatmak istediği bilgileri kulislere yansıdı.

Ancak Hande Erçel çok yorulduğunu gerekçe göstererek devam etmek istemedi. Bu da dizinin Eylül ayında final yapmasına neden oldu ve genç oyuncu da bu süreçte dinlenme fırsatı elde etti.

Kerem Bürsin’den ayrıldıktan sonra, Halka dizisinde birlikte rol aldığı Kaan Yıldırım ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Hande Erçel, artık tatilden sıkıldı…

Yeniden setlere dönmek isteyen oyuncu, çalışmayı özledi. Yapımcılarla görüşmelere devam eden ve ismi Disney Plus’ın El Turco isimli yeni dizisiyle anılan ünlü oyuncunun ne yapacağını hayranları da merakla bekliyor.

İddialar doğru çıkarsa, Can Yaman ile Hande Erçel partnerliği büyük olay olur! 7

Can Yaman ile Hande Erçel buluşması olur mu? El Turco dizisinde erkek başrol belli ama kadın başrol için henüz net bir durum yok. Hande Erçel isminin de ortaya atılması büyük heyecan yarattı.

Ünlü oyuncunun bu iddialar sonrasında yeniden setlere döneceği mesajını vermesi de dikkat çekti.

Hande Erçel, “Bir iş yapacağız ama net değil. Setleri çok özledim. Aşırı özledim. Eylül’den beri çalışmıyorum. Çok uzun zaman oldu, özledim” diyerek yeniden setlere döneceğini duyurdu.

8 aylık tatilin kendisine yeterli geldiğini ve yaz aylarında da tatil planı bulunmadığını belirten Hande Erçel, nasıl bir projeyle geri dönecek?

Hayranları heyecanla yeni projeyi bekliyor ve eğer Can Yaman ile Hande Erçel ikilisinin buluşmasını da çok istiyor.

Sosyal medyaya yansıyan yorumlarda bu ikilinin çok başarılı bir iş çıkartabilecekleri ve El Turco dizisinin de dünya çapında büyük ilgi göreceği düşüncesi hakim.

Tabii ki Hande Erçel ile Can Yaman ikilisinin yeni dizide buluşma konusu bir iddia olarak ortaya atıldı. Yani herhangi resmi bir bilgi yok.

Hande Erçel hayranlarının karşısına çok sürpriz bir projeyle de çıkabilir. Yakın zaman içinde bu projenin netleşmesi de bekleniyor.

Orhan Yeniaras’ın “El Turco” isimli romanından uyarlanan dizinin hazırlıkları sürerken, hayranlar arasında ise iki başarılı oyuncunun buluşma ihtimali nedeniyle heyecanlı bir bekleyiş yaşanıyor.