Ana sayfa Sinema Bergen, en çok izlenen filmler listesinde hızla tırmanıyor!

Bergen, en çok izlenen filmler listesinde hızla tırmanıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerini Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu’nun paylaştığı Bergen filmi izlenme rakamlarını silip süpürmeye devam ediyor. 80’li yılların arabesk şarkıcısı Bergen’in hayatını anlatan film beş milyon izlenme rakamına ulaştı.

Farah Zeynep Abdullah’ın ‘Acıların kadını’ lakaplı şarkıcı Bergen’i canlandırdığı Bergen filmi 4 Mart’ta vizyona girmişti. Sinemalarda izleyiciyle buluşur buluşmaz hem büyük ilgi gören hem de eleştiriler alan filmin vizyona girmesinin üzerinden tam iki ay geçti. Bergen, iki ay içinde 5 milyondan fazla izleyiciye ulaştı. İzlenme rakamlarlarında başarı elde eden bir başka film olan 7. Koğuştaki Mucize’yi geçen Bergen, en çok izlenen 10 sinema filmi arasına girmeyi başardı.

İzleyiciler tarafından çok beğenilen film büyük eleştiri yağmuruna da tutuldu. Farah Zeynep Abdullah filmdeki performansıyla bir kısım izleyiciden övgü dolu yorumlar alırken, bir kısım izleyici tarafından da gerek filmde Bergen şarkılarını söylemedeki yetersizliği, gerek filmin galasında giydiği kıyafeti ve galada erik dalı oynaması gibi pek çok konuda da eleştirildi.

Bergen filmi en son, filmin aynı zamanda ortak yapımcısı olan Farah Zeynep Abdullah’ın filmden 40 milyon TL kazandığı iddiaları ile gündeme geldi. Tüm yorumlara Abdullah sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yanıt vermiş ve ““40 milyon, Bergenin sesi olsaydı, Çok rüküşsün Farah, Erik dalı, Ütüsüz pantolon, Kozan belediye başkanı , Cimere yazanlar, Vergi nirdi vergi nirdi cehaletspor, Bi sürü. Olm bana alkolik diyen bile duydum bu süreçte sjsjks. Hayal ettik, filmimizi yaptık, çok çalıştık, oh be dedim sonunda. Bence iyi ki yaptık. Yapılan kalıyor. Gerisi boş. Başka filmlerde görüşmek üzere.” diye yazmıştı.

Bergen, en çok izlenen filmler listesinde hızla tırmanıyor! 7

Türkiye’de gişe rekoru kıran Bergen filmi Almanya, Fransa, Belçika, Hollanda, İsviçre, Avusturya ve İngiltere’de de vizyona girdi. Farah Zeynep Abdullah paylaşımında filmin Danimarka ve Azerbaycan’da ise 17 Mart tarihinde sinemaseverlerle buluştu.

Senaryosunu Yıldız Bayazıt ve Sema Kaygusuz’un yazdığı Bergen filminde, Bergen’in gücünü hayallerinden, sesinden ve hayata dair hiç vazgeçmediği umudundan alan yetenekli bir müzisyen olduğu vurgulanıyor.Yaratıcı yapımcılığını Mine Şengöz’ün yaptığı filmin yönetmenleri Mehmet Binay ve Caner Alper.

Filmin güçlü oyuncu kadrosunda bütün şarkıları seslendiren Farah Zeynep Abdullah’la birlikte, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran başrolleri paylaşırken ayrıca, Nergis Öztürk, Ali Seçkiner Alıcı, Ahmet Kayakesen, Arif Pişkin, Şebnem Sönmez, Nurcan Eren ve Suzan Kardeş gibi birbirinden yetenekli isimler yer alıyor.