Ana sayfa Sinema Arka Sokaklar’ın güzel Melek’i Zeynep Beşerler sekiz yıl sonra ekrana döndü!

Arka Sokaklar’ın güzel Melek’i Zeynep Beşerler sekiz yıl sonra ekrana döndü!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizi dünyasının sevilen oyuncularından Zeynep Beşerler çok uzun süredir ekranlardan uzaktaydı. Güzel oyuncu sekiz yıl sonra ekranlara yeniden ekrana dönüş yaptı. Bu kez bir filmle…

Zeynep Beşerler’i hayranları ilk kez Tarkan’ın unutulmaz klibi Dudu şarkısının klibinde izlemişti. Güzel oyuncu dizi dünyasına ilk kez 2003 yılında Alacakaranlık dizisiyle adım attı. Seçtiği projelerde oldukça titiz olan oyuncu bugüne kadar Ihlamurlar Altında, Rüzgarlı Bahçe, Aşk ve Ceza gibi dizilerde rol aldı.

Başarılı oyuncu en son Kanal D’nin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar ile ekrana gelmişti. Uzun süre bu dizide rol alan Beşerler Melek Serter karakteriyle karşımıza çıkmıştı. En son 2014 yılında televizyon ekranında izleyiciyle buluşan Beşerler, evlendikten ve çocuk sahibi olduktan sonra setlere uzun bir ara verdi.

Sekiz yıl boyunca hiçbir dizi ya da filmde rol almayan Beşerler nihayet yeniden ekrana dönüş yaptı. Beşerler’in başrolünü Ümit Erdim’le paylaştığı, geçen yıl çekilen Anlatırsam Aşık Olurum filmi BeinMovies’de yayına girdi.

Yönetmenliğini Gökhan Ayiz’in yaptığı, senaryosu Yıldız Ertan tarafından kaleme alınan romantik komedi türündeki filmin konusu şöyle: Selçuk ve Zeynep üniversitede birbirlerine aşık olmuş, erken yaşta evlenmişlerdir. Selçuk eşini kıskandığı için çalıştırmamış, Zeynep’te sıkıntıdan kendini alışverişe ve ev işlerine vermiştir. Beyaz yakalı olan Selçuk bir süre sonra eşinden sıkılmış ve ayrılmaya karar vermiştir.

Zeynep artık kendisiyle ilgilenmeyen bir adamla evli kalmak istememiş ve araba, ev ve 4 bin lira nafaka karşılığı boşanmayı kabul etmiştir. Selçuk eşinden bir an önce boşanmak için isteklerini bir çırpıda kabul etmiş ve boşanmıştır.

Son zamanlarda çok tartışılan nafaka konusunun işlendiği filmde Zeynep Beşerler ve Ümit Erdim’e; Kerem Poyraz, Tanser Yılmaztürk, İrfan Kangi, Duygu Şen, Osman Büyükercan ve sürpriz isimler eşlik ediyor.