Ana sayfa Dizi Haberleri İddialar doğru mu? Meryem final mi yapacak?

İddialar doğru mu? Meryem final mi yapacak?

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/ Analiz

Kanal D’nin sevilen dizisi Meryem bu akşam ekranlara gelecek 19. bölümü için heyecanlı bekleyiş sürüyor… Başrollerini Ayça Ayşin Turan, Furkan Andıç ve Cemal Toktaş’ın paylaştığı dizi her hafta çok konuşuluyor.

Dizinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde, Meryem’in gerçekleri Savaş’a anlatması izleyenleri heyecanlandırdı. Savaş’ın duyduklarından sonra Oktay’ın üzerine yürümesi ise herkesin aklına “Savaş, Oktay’ı öldürecek mi?” sorusunu getirdi. Neler olacağını bu akşam hep birlikte izleyeceğiz…

Gerçeklerin bu kadar hızlı ortaya çıkması, diziyle alakalı final mi yapacak iddialarına neden oldu. Diziyi izleyenler ise her yerde bu iddiaları konuşuyor. Peki söylentiler gerçek mi?

İzleyiciler ise iddiaların doğru olmadığını düşünüyor. Konuyla ilgili “Yok canım ne finali!”, “Final falan yapmayacak!”, ” Bunlar hep yalan haber!”, “Doğru değildir heralde!”, “Keşke yapım şirketi bir açıklama yapsaydı!” şeklinde yorumlar yapıldı.

Yapım şirketinden ya da Kanal D’den henüz bir açıklama gelmezken, dizinin akbetinin ne olacağını hep birlikte göreceğiz…