Ana sayfa Dizi Haberleri İdris Nebi Taşkan için bomba gibi TRT1 dizisinde kendisini kanıtlama fırsatı!

İdris Nebi Taşkan için bomba gibi TRT1 dizisinde kendisini kanıtlama fırsatı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Muhteşem Yüzyıl dizisi ile başladığı kariyer yolculuğunda İdris Nebi Taşkan, çok önemli bir sınavın eşiğinde bulunuyor. Poyraz Karayel ve Ölüm Zamanı gibi aksiyon dolu projelerde rol alan oyuncu, daha çok dram rolleri ile hatırlanıyor.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki Yasin karakterinin ardından Zalim İstanbul dizisindeki Civan ile büyük popülerlik elde eden oyuncu, geçen sezon ise Baht Oyunu dizisinde romantik komedi hikayesinde öne çıkmıştı. En son Gizli Saklı dizisinde de yine eğlenceli bir hikayenin içinde bulunan İdris Nebi Taşkan, son dönemde ise bambaşka bir hazırlığın içinde bulunuyor.

İdris Nebi Taşkan için bomba gibi TRT1 dizisinde kendisini kanıtlama fırsatı! 8

İlk olarak Avcı ismi ile tarif edilen yeni TRT1 dizisinin Al Sancak adıyla yayınlanmasına karar verildi. Dizinin ilk fragmanı da paylaşıldı ve özellikle başrol oyuncusu Uğur Güneş herkesin dikkatini çekti. Tabii ki dizinin oyuncu kadrosunda genç ve yetenekli oyuncular da bulunuyor. Bunlardan birisi de İdris Nebi Taşkan…

Zalim İstanbul dizisindeki Civan karakterini akıllarından çıkartamayan çok sayıda izleyici var. Ancak Taşkan, yeni dizisi Al Sancak’ta çok faklı ve herkesi şaşırtacak bir rolle geliyor.

Dizi bir anlamda Türk Silahlı Kuvvetleri’nin saha opeasyonlarındaki etkinliğini yansıtma hedefiyle yola çıkan bir proje olarak görülüyor. Özel kuvvetler bünyesinde, yurt içi ve yurt dışında nokta atışı operasyonlar icra eden seçkin timlerden birisi olan Al Sancak Timi’nin hikayesini izleyeceksiniz.

Uğur Güneş ile Gülsim Ali İlhan ikilisi başrolde yer alırken, dizinin genç isimlerinden İdris Nebi Taşkan da uzun süredir eğitimlerde bulunuyordu. Bu eğitimlerden paylaşımları ile hayranlarını bir süredir heyecanlandıran oyuncu, şimdi de ekranda milyonların karşısına çıkacak olmanın heyecanı içinde.

Dizinin çekimleri öncesindeki eğitim süreci bir hayli sürdü ve oyuncular birçok yetenek kazandı. Şimdi de bu yeteneklerini sergileme vakti geldi. Asker rolünün oyuncuya çok yakıştığını belirten hayranları, sosyal medyadan destek paylaşımları ile moral yükseltiyor.

İdris Nebi Taşkan için bomba gibi TRT1 dizisinde kendisini kanıtlama fırsatı! 9

Al Sancak isimli yeni asker dizisinde İdris Nebi Taşkan’ı çok etkili ve adrenalin dolu bir rolde izleyeceksiniz. Oyuncunun hayranları, yeni ve büyük bir sınavın içine girdiğinin farkında ve desteklerini esirgemeyecektir.

Al Sancak dizisinin tanıtımında yer alan büyük prodüksiyon, aksiyon ve duygu yüklü sahneler sosyal medyayı etkisi altına aldı ve tüm ekip adına da çok başarılı bir sürecin başladığının mesajını izleyiciler aldı.