Ana sayfa Sosyal Medya Üst üste dizi şanssızlığı yaşayan Bensu Soral Özel Ders adlı film ile yakında Netflix’de!

Üst üste dizi şanssızlığı yaşayan Bensu Soral Özel Ders adlı film ile yakında Netflix’de!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Çağatay Ulusoy ile birlikte rol aldığı İçerde dizisinde tanındıktan sonra Fox TV’de yayınlanan Cam Tavanlar adlı dizide Kubilay Aka ile partner olan Bensu Soral’ın dizisi beklenen ilgiyi göremeyince de ömrü uzun olmadı.

Cam Tavanlar’dan sonra şansını bu kez yeni sezonda TV8 ekranında, Tuzak dizisi ile deneyen Soral yine aradığını bulamadı. Akın Akınözü ile Bensu Soral ikilisinin başarılı partnerliği, sosyal medyada yaşanan büyük etkileşim ve iyi bir hikaye kurgusu olmasına rağmen Tuzak dizisi ne yazık ki iyi reyting sonuçları alamadı ve hakkında final kararı verildi.

TV ekranında aradığını bulamayan Bensu Soral’ın, çekimleri geçtiğimiz yaz yapılan Özel Ders adlı filmi 16 Aralık’ta Netflix’de görücüye çıkacak.

Yapımcılığının OGM Pictures ile Organic Film’in üstlendiği Özel Ders’de Soral’a başrolde Halit Özgür Sarı eşlik ediyor. Filmin yayınlanan tanıtımı da hayli ilgi çekici.

Bensu Soral Özel Ders filminin tanıtımını instagram hesabında, “Ailelerin her detayı bilmesine gerek yok. Bu, gençlerle aramızda “özel bir ders” notuyla yayınladı.

Tanıtım filminde, farklı kostümleri, bambaşka tarzı ve değişik saç modelleriyle dikkat çeken Bensu Soral birden fazla tiplemede hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Gençlik dizisi olan, yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün üstlendiği, senaryosunu Murat Dişli ile Yasemin Erturan’ın yazdıkları Özel Ders ,16 Aralık’tan itibaren  sadece Netflix’de izlenebilecek.