Ana sayfa Sosyal Medya Yürek Çıkmazı’nın kötü karakteri Mesut Akusta’ya yapılan yorumlar hayli dikkat çekici!

Yürek Çıkmazı’nın kötü karakteri Mesut Akusta’ya yapılan yorumlar hayli dikkat çekici!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Gold Film imzalı, ilk bölümü 1 Kasım 2022 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği, senaryosunu Ayla Hacıoğulları ve Vilmer Özçınar’ın kaleme aldığı TRT1’de yayınlanan dram türündeki Yürek Çıkmazı dizisi ilgiyle takip ediliyor.

Başrollerini Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu ve Mesut Akusta’nın paylaştığı dizide usta oyuncu Mesut Akusta kötü bir karakteri canlandırıyor.

Dizide acımasız baba ‘Yılmaz’ karakterini canlandıran oyuncunun sosyal medya paylaşımlarının altına yapılan yorumlardan,  rolünün kötülüğünün aksine izleyicinin Mesut Akusta’nın başarılı performansına bayıldığı anlaşılıyor.

Dizinin yönetmeni Serdar Gözelekli ile bir pozunu, “Değerli yönetmenim” notuyla instagram hesabından yayınlayan oyuncunun paylaşımına hayranları tarafından övgü dolu pek çok yorum yapıldı.

“Korkunç bir baba olsanızda biz oyunculuğunuzu çok seviyoruz!”, “Muhteşem bir oyuncusunuz”, “Girdiğiniz her diziyi hayatta kaçırmam” yorumları dikkat çekti.

Atike Hınçlıer’in 2018 yılında yayımlanan aynı adlı romanından uyarlanan Yürek Çıkmazı Salı günleri TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Hikayesinden tutun da müzikler ve oyunculuk performanslarına kadar  Yürek Çıkmazı dizisi yeni sezonun en çok emek verilen ve başarılı olmayı da hak eden yapımlarından birisi olarak öne çıkıyor.