Ana sayfa Dizi Haberleri İki başrol kadın oyuncusunun ayrıldığı Terzi’de Çağatay Ulusoy’un yeni partneri belli oldu!

İki başrol kadın oyuncusunun ayrıldığı Terzi’de Çağatay Ulusoy’un yeni partneri belli oldu!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Arka arkaya yaşadığı şanssızlıklar sebebiyle gündemden düşmeyen Süslü Korkuluk, ya da yeni adıyla Terzi dizisinde başrol kadın oyuncusu sorunu çözüldü. İki başrol kadın oyuncusunun ayrıldığı dizide Çağatay Ulusoy’un partneri belli oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Netflix’te yayınlanacak Terzi dizisinde başrol kadın oyucusu Şifanur Gül oldu. Böylece arka arkaya yaşadığı sorunlar nedeniyle gündemden hiç düşmeyen dizide bir problem daha çözülmüş oldu.

27 yaşındaki Şifanur Gül, Ankara Üniversitesi Devlet Tiyatrosu Oyunculuk Anabilim Dalı’ndan mezun oldu. 2019’da ekranlara gelen Sevdim Seni Bir Kere dizisinde başrolde yer alan Gül, bu dizide Eylül karakterine hayat verdi.

İki başrol kadın oyuncusunun ayrıldığı Terzi’de Çağatay Ulusoy’un yeni partneri belli oldu! 13

TRT 1 dizisi Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde Gülperi karakterini canlandıran Şifanur Gül, daha sonra Cam Tavanlar oyuncu kadrosunda da yer aldı. Benim Adım Melek isimli dizide İkra karakterini canlandıran oyuncu, ayrıca TV8’in sevilen dizisi Kırmızı Oda’da da Firuzan karakteri ile herkesin dikkatini çekti

Şifanur Gül şimdi de son dönemlerin en iddialı dizisi Terzi’nin başrolünde yer almaya hazırlanıyor. Genç oyuncu dizide Çağatay Ulusoy ile başrolü paylaşacak. Çağatay Ulusoy’un Peyami adlı terziyi canlandıracağı dizide Şifanur Gül de onun aşık olduğu Esvet karakterine hayat verecek.

Terzi dizisinde kadın başrol oyuncusu olarak ilk önce Alina Boz’la anlaşılmıştı. Ancak Boz bir süre sonra projeden çekildi. Ardından teklifi Esra Bilgiç kabul etti. Ancak çekimler başladıktan kısa süre sonra Esra Bilgiç, yapım şirketinin taleplerine tepki göstererek projeden ayrıldığını duyurdu. Terzi dizisinin çekimleri bir süredir kadın başrol oyuncusu olmadan çekiliyordu.

Yapımcılığını OGM Pictures’ın, yönetmenliğini de Cem Karcı’nın üstlendiği Terzi dizisi Netflix’te izleyiciyle buluşacak. Gelen son habere göre dizi üç sezonun garantisini aldı, anlaşmayı imzaladı. Netflix için çok sıra dışı olan bu anlaşmaya göre Terzi üç sezon bir kerede çekilecek. Yani dizi Netflix gibi çok güçlü bir yayın kuruluşunu prensiplerinin dışına çıkarmayı başardı. Bu durum herkesin diziyle ilgili merakını daha da artırdı.